TÜRK HAKEMLERİMİZ İLERİ DÜZEYDE YÜKSELDİ

Türkiye Faal Futbol Hakem ve GözlemcileriDerneği Zonguldak Şube Başkanı Ümit Kaya, Yönetim Kurulu üyeleri Deniz Kardaş ve Murat Kaskun, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i makamında ziyaret etti. Ziyaretin ardından Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemcileri Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ümit Kaya, desteklerinden dolayı, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e çiçek takdim etti. Başkan Akdemir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Türk hakemlerinin günden güne çıtayı daha da yükselttiğini ve artık Dünya ve Avrupa Kupalarında Türk hakemlerinin maç yönettiğini söyledi. 

Dernek Başkanı Kaya; ‘’Hakem ve Gözlemciler adına destekleriniz için teşekkür ediyoruz’’

Türkiye Faal Futbol Hakem ve GözlemcileriDerneği Zonguldak Şube Başkanı Ümit Kaya, desteklerinden dolayı Başkan Akdemir’e teşekkür ederek, ‘’Geçtiğimiz aylarda bir seçim yapmıştık. Seçimin ardından da çalışmalara başladık. Sonuçların belli olmasından sonra sizde 2 gün sonra beni arayarak tebrik ettiniz. Bizlerde bundan çok mutlu olduk. Sizler görevde olduğunuz sürece hakem ve gözlemci camiamıza çok büyük hizmetler vermiştiniz. Bizlerde sizin desteklerinizi unutmadık sizi ziyaret etmek istedik. Hakem ve Gözlemcilerimiz adınasizlere çok teşekkür ediyoruz’’dedi. 

Kaya; ‘’Türkiye çapında 20 bin üyemiz var’’

Türkiye genelinde 20 bin üyeleri olduğunu ifade eden Başkan Ümit Kaya, ‘’Derneğimiz hakkında da sizlere bilgi vermek istiyorum. 81 ilin 79 ilinde örgütlü bir dernek. Genel Başkanımız eski Antalya Milletvekili eski Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı. Türkiye Genelinde ortalama 20 bin üyemiz var. Zonguldak Genelinde de aday hakemlerimizle beraber 140 tane hakem ve gözlemcimiz var’’diye konuştu.

Belediye Başkanı Akdemir;  ‘’Hakemlik mesleği güven ve adalet dağıtan bir müessese’’

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, hakemlik müessesi güven ve adalet dağıtan müessese olduğunu söyleyerek, ‘’İlk önce nazik ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Gerçekten hakem camiası önemli bir camia. Spor varsa hakemde olacaktır. Hakemlik müessesesi adalet dağıtan güven dağıtan bir müessese. Bu adaleti Zonguldak’ta geçmişten bu yana mükemmel şekilde gidiyor. Hatta yükselerek devam ediyor. 2. Lig ve 1.Ligde görev alan hakemlerimiz oldu. Özellikle yan hakem konusunda görev alan arkadaşlarımız oldu. Şimdi 2.Lig ve 3.Ligde orta hakem olarak görev alan hakemlerimiz var. Bu ilimiz içinde sevindiricidir. Ben kutluyorum’’dedi. 

Akdemir; ‘’Türk hakemlerimiz günden güne çıtayı daha da yükseltiyor’’

Türk hakemlerinin günden güne çıtayı daha da yükselttiğini ifade eden Başkan Muharrem Akdemir, ‘’140 üyemizde iyi bir sayı. Biz sizlere desteğimiz eskiden kullanmadığımız bir alan vardı. Sizlere orayı tahsis etme nezaketi gösterdik. Kullanıyorsunuz halanda. Ben hayırlı olsun diyorum. Dünya kupasında bir hakemimiz Doğan Babacan görev almıştı. Türk milleti olarak büyük gurur duymuştuk. Artık Dünya Kupasında ve Avrupa Kupasında görev alan arkadaşlarımız var.  Türk hakemlerinin ileri düzeyde yükseldiğini gösteriyor’’şeklinde konuştu.

Emre Can BAYRAM