TOKAT’I YENEREK ÜÇTE ÜÇ YAPMAK İSTİYORUZ

Zonguldak Kömürspor’un tecrübeli kalecisi Sinan Ören ve kaptan Mert Caymaz, 1-0’lık Darıca galibiyetinin ardından konuştu.

Zonguldak Kömürspor’lu oyuncular, Darıca karşısında çok iyi mücadele ettiklerini söyleyerek, Tokat maçını kazanarak üçte üç yapmak istediklerinin altını çizdi. 

‘’Altın değerinde 3 puan aldık’’

Zonguldak Kömürspor’un tecrübeli file bekçisi Sinan Ören , altın değerinde 3 puan aldıklarını söyleyerek, ‘’Altın değerinde 3 puan aldık. İyi hazırlandık. Geçen hafta bu maçı kendi aramızda kazanmamız gerekiyor diyerek konuştuk. Ve sonunda kazandık. Çok enteresan bir seyirci faktörü vardı. San ki iki ayrı bir saha vardı. İlk yarı gol yememiz çok iyi oldu. Stratejimiz de tuttu. Arkadaşlarımın emeklerine de teşekkür ediyorum. Rakip takımı da tebrik ediyoruz. Onlarda gerçekten iyi takım ama tecrübe eksikliği var. Uzun bir maraton önümüze bakacağız. 3’de üç yapmak istiyoruz. Umudumuz var’’dedi. 

‘’Mücadele devam ettiği sürece her takımı yenebiliriz’’

Zonguldak Kömürspor’un  kaptanı Mert Caymaz, mücadelenin devam ettiği sürece her takımı yenebilecek güçte olduklarını ifade ederek, ‘’Geçen hafta güzel bir yukarılara oynamak için mutlaka bu maçı kazanmamız gerekiyordu. Çok İyi mücadele ettik. Ben her zaman söylüyorum çok iyi mücadele ettiğimiz sürece biz her takımı yeneriz. İnşallah bir hava yakaladık. Bir de şu çocukların sıkıntıları giderilirse daha iyi olacak. Elimizden geleni yapıyoruz Arkadaşlarımdan da Allah razı olsun. Sahaya çıkıp son dakikaya kadar ellerinden geleni yapıyorlar. İnşallah büyüklerimizde gereği yapar ve bu takım çok daha iyi yerlere gelir’’şeklinde konuştu.

Emre Can BAYRAM