Ereğli Belediyespor,  1 numara adayları arasında yer alan Ufuk Tahtalı ile görüşme odasına girecek

 UFUK GELİYOR

Güzelorduspor’dan Ahmet Arat’ı transfer eden Ereğli Belediyespor, kalede rekabeti üst düzeye çıkarmak için, adaylar arasında yer alan bir başka kaleci Ufuk Tahtalı ile bugün bir araya gelecek. İlçeye davet ettiği kaleci ile şartları konuşacak Yönetim ile anlaşma zemini arayacak.

*********************

Bölgesel Amatör Lig takımı Ereğli Belediyespor, transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Eflatun-beyazlı kulüp, dış transferde  şimdiye kadar biri kaleci,5 isim ile anlaşma sağladı.

Yeni sezon kadrosunu kurmak için yoğun bir mesai harcayan Ereğli Belediyespor, kaleci arayışlarına devam ediyor. Geçtiğimiz sezon takımın kalesini koruyan Safa Sakıpcan Erdal’ın Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’a transfer olmasının ardından 1 numara transferi  üzerine yoğunlaşan eflatun-beyazlı yönetim, ilk hamlesini Ahmet Arat ile yapmıştı. Kalede rekabeti üst düzeye çıkarmayı planlayan Ereğli, bu nedenle de bir kaleci transferi daha düşünüyor.  Bu konuda antrenör Hüseyin Aydoğan’ın da raporunu alan yönetim, transfer listesinde ki bir başka kaleci Ufuk Tahtalı ile geçtiğimiz günlerde ön görüşme yapmıştı.  Ufuk ile Ereğli yönetimi bu kez görüşme odasına girecek. Kaleciyi ilçeye davet eden Ereğli Belediyespor kurmayları, Ufuk Tahtalı ile şartları masaya yatıracak. Anlaşma zeminin sağlanmasının ardından, Ufuk Tahtalı imzayı atacak.

Eren ARSLANYILMAZ

**Ereğli Belediyespor kısa bir süre önce,  ön görüşme yaptığı Ufuk Tahtalı ile şartları masaya yatıracak

 

**Geçtiğimiz sezonu Sökespor’da tamamlayan Ufuk Tahtalı, Ereğli Belediyespor’un yeni çalıştırıcısı Hüseyin Aydoğan ile birlikte 2015-2016 sezonunda Erdirnespor’da görev aldı

 

**Ufuk, geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig 8’inci Grubu 3’üncü sırada bitiren Sökespor’un 22 maçta kalesini korudu