UFUK HOCA İDDİALI

İskender: HEDEF ŞAMPİYONLUK OLMASA BİZİM BURADA NE İŞİMİZ VAR

Lider Hendekspor’un 10 puan gerisinde yer alan Ereğli Belediyespor’un teknik patronu Ufuk İskender kendinden emin ve net konuştu; “Biz buraya şampiyonluk için geldik. Zaten hedef şampiyonluk olmasa bizim burada ne işimiz var”

*****

Bölgesel Amatör Lig 10’uncu Grup’ta ilk yarıyı 21 puanla 5’inci sırada bitiren Ereğli Belediyespor, ikinci yarıya sıkı bir şekilde hazırlanıyor.  31 puana sahip lider Hendekspor’un 10 puan gerisinde olan eflatun-beyazlı takım, farkı kapatarak sezon sonu ipi göğüslemeyi hedefliyor. Takımın hocası Ufuk İskender de bu yönde açıklamalar yaparak iddiasını ortaya koydu. İkinci yarıdaki beklentileri hakkında konuşan İskender, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

“BİZ BURAYA ŞAMPİYONLUK İÇİN GELDİK”

Ereğli Belediyespor'un antrenörü Ufuk İskender, ikinci yarı hazırlıklarının devam ettiğini söyleyerek, ''Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Biz buraya şampiyonluk için geldik. Zaten hedef şampiyonluk olmasa bizim burada ne işimiz var. İlk yarıda yaptığımız stratejik hataları ikinci yarıda yapmayacağız. Oyuncularımız da bunların bilincinde. İlk yarıda oyuncu sıkıntısı yaşadık. Hatta final maçı gibi gördüğümüz maçlarda 2 tane genç oyuncu oynatmak zorunda kaldık. Yaptığımız transferlerle onların yerini doldurduk. Onları da ilk on bir oyuncusu gibi görmemek lazım. Onlarda oyuna girdikleri takdirde takıma gereken desteği verecekler. İnşallah sezon sonunda Ereğli halkına ve camiamıza şampiyonluğu yaşatacağız” dedi.

Emre Can BAYRAM

 

Ereğli Belediyespor'un teknik direktörü Ufuk İskender, ilk yarıda yapmış oldukları stratejik hataları ikinci yarı yapmayacaklarını söyleyerek, tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

 **************************************************************************************************************************

Ereğli Belediyespor, ikinci yarı hazırlıkları kapsamında oynadığı İstanbulspor U21 maçını  farklı kazandı

Ereğli gençlere acımadı!

Ereğli Belediyespor, hazırlık maçında karşılaştığı İstanbulspor’un gençlerine acımadı. Eflatun-beyazlı takım, İstanbulspor U21 takımı ile oynadığı hazırlık maçını 5-0 gibi farklı bir skorla kazandı. İkinci yarıya hazır bir görüntü çizen Ereğli’nin golleri, Koray (2), Gökay Yiğit, Volkan Uluğ ve Hami Baytar’dan geldi.

***************

Bölgesel Amatör Lig takımı Ereğli Belediyespor, ikinci yarı hazırlıkları kapsamında  özel maç serisine devam ediyor. Hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren eflatun-beyazlı takım, 3’üncü hazırlık maçında karşılaştığı İstanbulspor U21 takımını 5-0 yendi.

Ereğli Belediyespor, ilk iki hazırlık maçını Zonguldak Süper Amatör Lig takımlarından Gelikspor ve Akınspor ile yaptı. İlk sınavını Akınspor ile yapan eflatun-beyazlı takım, rakibini 3-1 yendi.  Süper Amatör Lig lideri Gelikspor’u 1-0 yenen Ereğli Belediyespor, 3’üncü hazırlık maçında 1’inci Lig ekibi İstanbulspor’un U21 takımı ile oynadı. İstanbul’da oynanan karşılaşmadan farklı galip ayrılan eflatun-beyazlı takım, rakibini 5-0 mağlup etti. Ereğli’nin gollerini15 ve 84. dakikalarda Koray Kurt, 30.dakikada  Gökay Yiğit,36.dakikada Volkan Uluğ ve  80. dakikada Hami Baytar kaydetti. 3’üncü hazırlık maçını da kazanan Ereğli Belediyespor, bu karşılaşmalarda 9 gol atarken, kalesinde sadece 1 gol gördü.

Eren ARSLANYILMAZ

 İlk yarısı 2-0 biten maçın ikinci yarısında 3 gol daha bulan Ereğli sahadan 5-0 galip ayrıldı