Ereğli Belediyespor,  transfer listesine 27 yaşındaki file bekçisi Ufuk Tahtalı’yı aldı

 

‘UFUK’TA TRANSFER VAR

 

 Ereğli Belediyespor’da gündem kaleci transferi… 1 numara mevkiine 2 kaliteli file bekçisi transfer etmeyi düşünen eflatun-beyazlı takım, listesine son olarak Ufuk Tahlatı’yı ekledi.  Geçtiğimiz sezon Sökespor’un kalesini koruyan 27 yaşındaki eldiven ile yönetimin, ön görüşme yaptığı bilgisine ulaşıldı.

 *************

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Ereğli Belediyespor,  gündeminin ilk sırasına kaleci transferini aldı. Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren eflatun-beyazlı kulüp,  1 numara bölgesine adaylarını çoğalttı.

TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Camianın 16 yıllık profesyonel lig hasretini dindirmek isteyen Ereğli Belediyespor, bu bağlamda çalışmalarını sürdürüyor. Kadro kalitesini arttırmayı ve bu nedenle de rekabeti üst düzeye çıkarmayı düşünen yönetim, transferde ince eleyip sık dokuyor. Teknik sorumlu Hüseyin Aydoğan’ın raporuna göre transferde yol alan yönetim, şimdiye dek iç ve dış transferde 10 futbolcu ile anlaştı. İç transferde Cihat Öztürk, Oğuz Yalçın, Serbay Aydın, Ozan Aydın, Batuhan Altuntaş ve Alihan Tezel, dış transferde forvet Quesi Jonathan Weston, sol bek Sercan Çekmen, kanat oyuncusu Burak Toker ve bir başka kanat oyuncusu Ramazan Bal’ı transfer etti.

ÖN GÖRÜŞME YAPTILAR

Kadrosunu şekillendiren ancak henüz işin başında olan Ereğli Belediyespor,  kaleci arayışlarına devam ediyor. 1 numara bölgesine  en az 2 transfer yapmayı düşünden eflatun-beyazlı yönetim, bu kapsamda listesine Sökespor’un 27 yaşındaki kalecisi Ufuk Tahtalı’yı aldı. Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig 8’inci grubu 3’üncü sırada bitiren Sökespor’da 22 maçta görev alan Ufuk’u transfer etmeyi düşünen yönetimin kaleci ile ön görüşme yaptığı öğrenildi.

 

Eren ARSLANYILMAZ

 

Hüseyin Aydoğan’ın eski öğrencisi
Ereğli Belediyespor’un ilgilendiği 27 yaşındaki file bekçisi Ufuk Tahtalı, geçtiğimiz sezonu Sökespor’da tamamladı.  2015-2016 sezonunu ise Edirnespor’da geçiren Bölgesel Amatör Ligin tecrübeli kalecilerinden Ufuk, sezonun devre arasında takımın başına geçen ve şimdi Ereğli Belediyespor ile anlaşan Hüseyin Aydoğan ile çalışma fırsatı bulmuştu.

 

 İŞTE TRANSFER YAPILACAK BÖLGELER
Yoğun bir şekilde transfer çalışmalarını sürdüren  Ereğli Belediyespor,  yavaş yavaş kadrosunu oluşturuyor.  Yeni sezonda başarıyı yakalamak adına transferde seçici davranan eflatun-beyazlı yönetim, şuana kadar iç transferde 6, dış transferde ise 4 olmak üzere 10 futbolcu ile kesin olarak anlaşma sağladı. Henüz kadrosunu tam olarak kuramayan Ereğli Belediyespor’un, 2 kaleci, 2 stoper bir hücuma yönelik orta saha ve bir de sağ beke ihtiyacı olduğu öğrenildi.  Bu kapsamda girişimleri olan Eflatun-beyazlı kulübün, temasta olduğu isimlerin  bir çoğu ile görüşüp  bir çoğu ile görüşme aşamasında…

 14 yılda 10 farklı takım
27 yaşındaki file bekçisi Ufuk Tahtalı, 2003 yılında başladığı futbolda  10 farklı takımda oynadı. 14 yıl önce Köyceğiz Belediyespor ile yeşil sahalara ‘merhaba’ diyen Ufuk, sırasıyla Muğlaspor, Yalıkavak Belediyespor, Denizli Futbol A Spor, Bereketlispor, Ortaca Belediyespor, Erdirne Spor Gençlik , Edirnespor ve Sökespor oynadı.