Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Çaycumaspor’da Teknik Direktörü Uğur Terzi, yeni sezon öncesinde yapılan çalışmalar ve transferler hakkında açıklamalarda bulundu.    
Yapılan ve yapılacak olan transferler hakkında konuşan Terzi, “Hiç oyuncumuz yoktu. İç transferi bitirdik. 6-7 tane iç transfer yaptık. 5-6 tane de dış transfer gerçekleştirdik. 5-6 dış transfer daha yapacağız. Sonrasında kadromuz şekillenecek.18 oyuncumuz var. Kaleci alacağız, bu olmazsa olmazımız. Görüşmelerimiz sürüyor. 3. Lig’den alacağız kaleciyi. Şu an için ismini vermek doğru olmaz. Santrafor, stoper, sol bek, sağ bek, çok iyi bir 10 numara alınacak.” dedi.
Yeni sezon öncesinde hazırlıklara tek idmanla başladıklarını belirten Terzi, “Geçtiğimiz hafta 7 gün boyunca çift yaptık. 2 gün izin vermiştim. Pazartesi günü başladık. Maçların başlama tarihi 15-16 Ekim dediler ama bekleyeceğiz. Bu tarih ileri de gidebilir. Yavaş yavaş tempolu bir şekilde iyi gidiyor.” şeklinde konuştu. 
 Bu sezon hedeflerin mutlak şampiyonluk olduğunu dile getiren Teknik Direktör Terzi, “Çaycumaspor’un da bir çıkışa ihtiyacı var ilçe olarak. Yaşam alanımızı iyi yaptık. Yönetim çok iyi. Belediye Başkanımızda bu işin içinde. Sonu iyi olsun diyoruz. Herkesin hedefi var. Biz de yapacağız hedef. Hedefsiz bir şey olmaz. Biz de üst lige çıkmak istiyoruz. Centilmence, güzelce ligimiz başlasın. Herkese başarılar diliyoruz.” dedi.
Teknik ekibi hakkında dca konuşan Teknik Direktör Terzi, “Suat Kerçin hoca hem yardımcılığımı yapacak hem de oynayacak. Kaleci antrenörümde Caner hoca. İyi anlaşıyoruz.” ifadelerine yer verdi. 
Kamp çalışmaları ile ilgili bilgi veren Terzi, “Çaycuma Saka Tesisleri çok güzel. Kampımızı orada yapıyoruz. Başka bir yere gitmeye gerek yok.” dedi.

Haber: Ayşe İslamoğlu