1’inci Amatör Lig takımı Üzülmezspor, eski futbolcusu Uğurcan Özkan’ı transfer etti

 

UĞURCAN YUVAYA DÖNDÜ

Zonguldaklı futbolcu Uğurcan Özkan, yuvaya döndü. Geçtiğimiz sezonu Ontemmuzspor’da tamamlayan  26 yaşındaki orta saha oyuncusu,  futbola başladığı  Üzülmezspor’a transfer oldu.  Uğurcan, 2 yıl  aradan sonra yeniden Üzülmezspor forması giyecek.

*********

Zonguldaklı başarılı futbolcu Uğurcan Özkan’ın 2017-2018 sezonunda formasını giyeceği takımı belli oldu. 26 yaşındaki orta saha oyuncusu, 2004 yılında futbola başladığı Üzülmezspor ile her konuda anlaşma sağladı.

2004 yılında Üzülmezspor’da yeşil sahalara ‘merhaba’ diyen  Uğurcan Özkan,  4 yıl mavi-beyazlı formayı giydi.  Üzülmezspor’da dikkatleri çelen ve yeteneğiyle göz dolduran Uğurcan  2009 yılında Zonguldak Kömürspor’a transfer oldu. Kırmızı-lacivertli takımda 1 sezon forma giyen orta saha oyuncusu,  sırasıyla Çaydeğirmeni Belediyepsor, Baştarlaspor, Zonguldak Belediyespor, Üzülmezspor, Tepebaşıspor ve son olarak Ontemmuzspor forması giydi.

2 YIL SONRA YENİDEN ÜZÜLMEZSPOR

Futbola  Üzülmezspor’da başlayan ve 4 yıl formasını giydiği takımdan 7 yıl ayrı kalan Uğurcan, 2015 senesinde mavi-beyazlı takımın formasını yeniden giymişti. Bir sezon daha Üzülmezspor’da oynayan Uğurcan, 2016 yılında Tepebeşıspor, 2017 yılında da Ontemmuzspor’a transfer oldu.  En son 2015 yılında Üzülmezspor’da görev yapan başarılı orta saha oyuncusu, 2 yıllık  bir aranın  yeniden mavi-beyazlı takıma transfer oldu.

“YUVAMDA ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İSTİYORUM”

Yuvaya dönüş yaptığı için mutlu olduğunu ifade eden Uğurcan Özkan, “Yeniden Üzülmezspor’a transfer olduğum için mutluyum. Üzülmezspor benim evim.  Çocukluk yılların Üzülmezspor’da top oynayarak geçti.  Umarım iyi bir sezon geçirir ve şampiyon olarak Süper Amatör Lige çıkarız. Tek hedefimde yuvamda şampiyonluk yaşamak” dedi.

Emre Can BAYRAM

 

***Uğurcan,  yeniden Üzülmezspor formasını terleteceği için mutlu olduğunu söyledi