Genç işadamı Ömer Uğurlu geçen yıl olduğu gibi bu yolda takvim satın aldı

 

 

UĞURLU DESTEK

 

 

İstanbullu genç işadamı Ömer Uğurlu, koyu bir Zonguldak Kömürspor taraftarı olan işadamı Muammer  Öztürk ile birlikte Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner’i ziyaret etti. Uğurlu, bu ziyarette 33 adet takvim satın alarak, kulübe ekonomik destekte bulundu.

 

***************

 

Zonguldak Kömürspor yönetimi tarafından, kulübe ekonomik katkı sağlamak adına başlatılan takvim kampanyası,  devam ediyor. Bu yıl 3’üncüsü düzenlenen kampanyadan kamp masraflarının ve çeşitli giderlerin ödemesi yapılarak, kulübün ekonomik olarak bir nebze olsun yükünü hafifletiyor. Süleyman Caner, bu kapsamda kapı kapı dolaşarak takvim satışını bizzat kendi yapıyor. Esnafları dolaşarak takvim satan Kulüp Başkanı Süleyman Caner’in  bu fedakarlığı  Zonguldak spor kamuoyunun yanı sıra, şehir dışından da takdir topluyor.

ÖMER UĞURLU 33 ADET TAKVİM SATIN ALDI

Zonguldak Kömürspor’un takvim kampanyasına son olarak İstanbullu genç işadamı Ömer Uğurlu’dan destek geldi.  Esnaf Sanatkarlar ve Kredi Kooperatifi yönetim kurulu üyesi ve işadamı Muammer Öztürk ile olan yakınlığı nedeniyle, Zonguldak Kömürspor’a destek olan Dorka Metan İç ve Dış Ticaret AŞ sahibi Ömer Uğurlu, geçen sezon olduğu gibi bu sezonda takvim satın aldı. Kulüp Başkanı Süleyman Caner’i avukatlık bürosunda ziyaret eden Ömer Uğurlu, 33 adet takvim satın alarak kulübe ekonomik destekte bulundu.

 Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Ömer Uğurlu’ya teşekkür ederek, takvim kampanyasına tüm Zonguldak halkının destek olmasını belirtti.

Eren ARSLANYILMAZ