ULTRAS ELMAS BİRLİK BERABERLİK KAHVALTISINDA BULUŞTU

TFF 2.Lig temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’untaraftar grubu Ultras Elmas, kuruluşunun 4’üncü yılı nedeniyle Yaman Kilise restaurantta birlik beraberlik ve dayanışma kahvaltısı düzenlendi.

Kahvaltıya, Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Ultras Elmas tribün liderleri, Cevat Laçin, Miraç Balcı, Bora Amasralı, eski tribün lideri Cengiz Günay ve taraftarlar katıldı. Kırmızı Lacivertli taraftarların yoğun ilgi gösterdiği birlik beraberlik ve dayanışma kahvaltısında, tezahüratlar ve meşaleler eşliğinde şampiyonluk şarkıları söylendi. 

Ultras Elmas tribün lideri Cevat Laçin, 4 yıldır UltrasElmas taraftar grubu olarak tribünlerde omuz omuza arma için destek verdiklerini söyleyerek, ‘’ 4 yıldır Ultras Elmas taraftar grubu olarak gitmedik deplasman basmadık şehir bırakmadık. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürüce bizleri kimse yıkamaz. Bu sene güzel bir oluşum içindeyiz. İyi bir kadromuz var. Hocamız ve oyuncularımıza güveniyoruz. Onlar sahada bizlerde tribünde destek vererek hak ettiğimiz 1.Lige çıkacağız’’dedi. 

Kahvaltının ardından Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Ultras Elmas tribün liderleri, Cevat Laçin, Miraç Balcı, Bora Amasralı, eski tribün lideri Cengiz Günay ve taraftarlar hatıra fotoğrafı çektirdi.

Emre Can BAYRAM