Takımın geleceğiyle ilgili endişeli olan taraftarlar, Milletvekili Özcan Ulupınar’a seslendi

 

 ULUPINAR’A ÇAĞRI…

 

Tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Lig’de mücadele etmeye hak kazanan Devrek Belediyespor’da yaşanan sessizlik, taraftarların sabrını taşırdı.  Ligden çekilme iddialarına da henüz bir resmi açıklama yapmayan yönetimi eleştiren taraftarlar, konu hakkında Milletvekili Özcan Ulupınar’ın açıklama yapmalarını bekliyor

 ***********

Devrek Belediyespor’daki sessizlik hayra alamet değil… Süper Amatör Lig şampiyonu olarak tarihlerinde ilk kez Bölgesel Amatör Lige yükselen Devrek Belediyespor’da yaşanan şok gelişmeler takımın ligdeki kaderini olumsuz yönde etkileyeceğe benziyor.  İlk etapta Mustafa Karaelmas’ın kulüp başkanlığından istifa etmesiyle başlayan olumsuz süreç, ardından takımın lige katılmayacağının söylentileriyle devam etti. Bölgesel Amatör Lig masraflarının epey külfetli olmasından dolayı böyle bir düşünceye sahip olan Devrek Belediyespor yönetimi, bu konuyla ilişkin henüz resmi bir açıklama yapmadı. Yönetim kanadının sessizliğe bürünmesine  daha fazla dayanamayan taraftarlar, yaptıkları açıklama ile Milletvekili Özcan Ulupınar ve Belediye Başkanı Mustafa Semerci’yi göreve davet etti.

 

“HEVESİMİZ KURSAĞIMIZDA KALDI”

 Devrek Belediyesporlu taraftarlar sosyal  paylaşım sitesinden Milletvekili  Özcan Ulupınar ve
Belediye Başkanı Mustafa Semerci’ye seslenerek şu açıklamayı yaptılar, “Devrek’te ki bu taraftar potansiyelini biliyorsunuz ve hem iç saha hem de deplasmanda her zaman destek olduk.
Fakat sezon başlayacak ve tarihinde ilk defa Bölgesel Amatör Lig’de   oynayacak olan Devrekspor konusunda hala bir gelişme yok.
Hem Futbolcular,hem taraftar,hem de degerli başkanımız Mustafa Karaelmas'ın hevesi kursağında kaldı.
Sayın vekilimizden Devrekspor ile ilgili gerekli desteğin sağlanması ve artık bu soruna bir çözüm bulmasını istiyoruz”

 Eren ARSLANYILMAZ