Ereğli Belediyespor,  Yusuf Şimşek’ten sonra iki  futbol adamı Serkan Reçber ve Fatih Akyel’i ağırladı

ÜNLÜLER GEÇİDİ

Bölgesel Amatör Lig takımı Ereğli Belediyespor’un idmanları adeta ünlüler geçidine sahne oluyor. Geçtiğimiz hafta eski milli futbolcu Yusuf Şimşek’i konuk eden eflatun-beyazlı takım, bu kez TRTSpor yorumcusu Serkan Reçber ile eski milli futbolcu Fatih Akyel’i misafir etti. Aynı zamanda Ereğli’nin hocası Zafer Şahin’in arkadaşları olan ikili idmanda futbolcularla bir araya geldi.

 ****************

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6’ıncı Grup’ta mücadele eden Ereğli Belediyespor iki ünlü ismi konuk etti.Hafta sonu Ankara deplasmanında karşılaşacağı Sincan Belediyespor maçı hazırlıklarını günde çift idman ile sürdüren Ereğli Belediyespor’un önceki akşam yapılan çalışmasını futbolseverlerin yakından tanıdığı iki futbol adamı ziyaret etti. Geçtiğimiz hafta eski milli futbolcu Yusuf Şimşek’i konuk eden Ereğli Belediyespor’un bu kez konukları Ereğli Belediye Başkanı Başkanı Hüseyin Uysal’ın davetlisi olarak ilçeye gelen TRT Spor yorumcusu Serkan Reçber ile Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor’da top koşturan eski milli futbolcu ve şimdilerin antrenörü Fatih Akyel oldu.

İlk önce Başkan Uysal’ı makamında ziyaret eden ikili,  futbol  ve Ereğli Belediyespor üzerine sohbet etti. Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyaretin ardından, Reçber ve Akyel, eflatun-beyazlı takımla buluştu.

Ereğli Belediyespor’un önceki akşam yaptığı idmanı ziyaret eden Serkan Reçber ve Fatih Akyel, çalışma öncesi takımın hocası Zafer Şahin ve futbolcularla sohbet ederek, ligde başarılar diledi. Şahin,  eski takım arkadaşları Reçber ve Akyel’e  güzel dilekleri ve ziyaret için teşekkür etti

Eren ARSLANYILMAZ

 

İki futbol adamı Serkan Reçber ile Fatih Akyel, Ereğli Belediyespor hakkında yorumlarda bulundu

REÇBER: “EREĞLİ DOĞRU BİR YAPILANMADA”

TRT Spor yorumcusu Serkan Reçber,  şampiyonluğun formülümü açıkladı. Şampiyonluğa giden yolda yönetime çok iş düştüğünü ve Ereğli yönetiminin de doğru yolda olduğunu söyleyerek, “Bu ligden çıkmak zor. Ereğli’nin kalitesini daha iyi yansıtabileceği bir ligi olduğunu düşünüyorum. Lig yükseldikçe kaliteniz de yükseliyor. Ereğli Belediyespor yönetiminin vizyoner bir yönetime sahip olduğunu, Ereğli halkının futbolu çok iyi bildiğini ve sevdiğini, kalitenin yükselmesini Ereğli’ye çok fazla yakışacağını düşünüyorum.  Önemli olan birçok şeyi doğru yapabilmektir. Burada taraftarlara büyük görev düşüyor. Ereğli halkına büyük görevler düşüyor. Ben, yönetimin, futbolcular ile beraber değişen yeni teknik adamla birçok doğruyu beraber yaptığını, taraftardan da bu desteği görmesi halinde şampiyonluğun kendinden geleceğini düşünüyorum. Ereğli’de doğru bir yapılanma görüyorum. Sürecin, bundan sonra Ereğli Belediyespor lehine gelişeceğini tahmin ediyorum. Bu yüzden Ereğli halkının, Ereğli Belediye Başkanına, yönetime ve taraftara güvenerek desteğini arttırması gerekiyor.”  Dedi.

AKYEL: EREĞLİ ÜST LİGLERİ HAK EDİYOR
Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor formalarını giyen Türk Milli Futbol Takımı’nın eski oyuncusu Teknik Direktör Fatih Akyel ise Ereğli’ye ilk kez geldiğini  söyleyerek, “Anlatıldığı gibi

Ereğli’nin insanları çok sıcak. Deniz kıyısında çok şirin bir ilçe. Belediye başkanımız bizi çok iyi karşıladı.
Ereğli Belediyespor’un antrenmanını izledik. Hocası ile beraber çok iyi şeyler yapabileceğini gördük. Bunu 3 haftadır görüyorduk, takip ediyoruz. Ereğli Belediyespor’un iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. Ereğli Belediyespor, BAL Ligi’nde ciddi taraftarı olan ekiptir. Bunun için, BAL’dan daha yukarıları hak ediyor. Hedeflerine inşallah bir an önce gelecektir diye düşünüyorum.” Şeklinde konuştu.