Geçtiğimiz sezon Zonguldak Süper Amatör Lig ekiplerinden  Erdemirspor’un formasını giyen Emin Akyıldız ve Fuat Bertan, Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Uşak Belediyespor’a transfer oldu.

 

Zonguldak Süper Amatör Lig ekiplerinden Erdemirspor’da başarılı sezon 2 oyuncu, Uşak Belediyespor’a transfer oldu.

Geçtiğimiz sezon Erdemirspor’da oynayan 19 yaşındaki Emin Akyıldız ve 33 yaşındaki Fuat Bertan, Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Uşak Belediyespor’la anlaşma sağladı.

 

EMİN’İN YENİ ARDESİ UŞAK

Zonguldak Çaycuma doğumlu olan Emin Akyıldız, çok genç yaşta önemli takımların formasını giyindi. Filyos Ateşspor’da yetişen ve ardından Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Belediye Safranboluspor’un formasını giyen 19 yaşındaki orta haya oyuncusu, Kardemir Karabükspor ve son olarak Erdemirspor’da yer aldı. Bölgesel Amatör Lig’de 11 maçta 2 gol, A2 Lig’inde ise 15 maçta şans buldu.

 

ZONGULDAK MACERASINI KAPATTI

UEFA Kupası'nı ilk kez Türkiye'ye getirme başarısını gösteren Galatasaray’ın kadrosunda yer alan Fuat Bertan, Uşak Belediyespor’a imza atan diğer isim oldu.

Zonguldaklı futbolseverlerin Kozlu Belediyespor ve Erdemirspor’dan tanıdığı tecrübeli isim yüksek top tekniğiyle dikkat çekiyor,

 

UŞAK’A İMZA ATTILAR

Bölgesel Deplasmanlı Ligde mücadele edecek Uşak Sportif 9 futbolcuyla sözleşme imzaladı. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada 2013-2014 sezonu öncesi sürdürülen transfer çalışmaları hakkında bilgi verildi. Teknik direktör Aydın Yalabık ve Uşak Sportif Transfer Komitesi Üyesi Ahmet Güney öncülüğünde gerçekleştirilen transfer çalışmaları sonucu bu güne kadar Serkan Kökten, Yasin Ünal, Feyzullah Selman, Yasin Ayaklı, Yusuf Erturan,  Emin Akyıldız, Fuat Bertan, Selim Açıkbaş ve İlke Ege ile anlaşmaya varıldığı belirtildi. Transfer çalışmalarının devam ettiği ve altı oyuncu transferinin daha gerçekleştirileceğinin duyurulduğu açıklamada  takımın antremanlara Ağustos ayının ilk haftasında başlayacağı ifade edildi.