TFF 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldakspor, Akhisarspor ve Pendikspor yenilgisi sonrasında 3. hafta maçında Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda Pazar günü saat 15.30’da Uşakspor ile karşı karşıya gelecek.
İki hafta üst üste alınan yenilgiler sonrasında oldukça moralsiz olan Zonguldaksporlu futbolcular, Uşakspor’u taraftarı önünde yenerek hem galibiyetle tanışmak istiyor hem de moral bulmak istiyor.
Kırmızı-Lacivertli oyuncular zorlu Uşakspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatine kadar kendi tesislerinde kampa girdi.

 

TARAFTAR GÜÇ KATACAK
İlk hafta maçında Akhisarspor’a 1-0 kaybedilmesinin ardından tribünlerden üzgün ayrılan daha sonra ise deplasmanda hakem Alim Kandemir’in yanlı yönetimi nedeniyle Pendikpor’a 3-2 yenilmesi sonrasında kötü gidişe üzülen cefakar taraftar, 3. hafta maçında Zonguldakspor’u Uşakspor maçında yine yalnız bırakmayacak. Cefakâr taraftar Zonguldakspor’un yenmesi için kendilerine ayrılan bölümü doldurarak Kırmızı-lacivertli ekibe güç katacak. 
AÇIK TRİBÜN VE KALE ARKASI İÇİN GİRİŞİMLER BAŞLADI
Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nın 3’te 2 bölümü kullanılmazken, diğer bölümlerin kullanılması konusunda Zonguldakspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, Spor İl Güvenlik Kurulu ile görüşmelerin başlandığını açıkladı. Öztürk, 5. hafta Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda oynanacak olan Nazilli Belediyespor maçı kararı yetiştirmeyi planladıklarını ve açık tribün ve kale arkasına taraftar alınması için çaba gösterdiklerini dile getirdi.
MAÇI BURSA HAKEMİ HASAN KAÇAR YÖNETECEK
MHK, Zonguldakspor-Uşakspor maçının hakemlerini açıkladı. Ligin 3. haftasında Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda Pazar günü saat 15.30’da başlayacak olan Zonguldakspor-Uşakspor karşılaşmasının hakemleri belli oldu. MHK maçı Bursa Bölgesi Hakemi Hasan Kaçar’ı atadı. Kaçar’ın yardımcılıklarını ise Serdar İla ve Birtan Yavuz yapacak. Maçın 4. hakemliğini Okan Kayataş yapacak.