Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Pazar günü konuk edecekleri Bugşasspor maçını ve trafik kazası geçiren forvet oyuncusu Okan Eken hakkında açıklamalarda bulundu

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Bugşasspor’un iyi bir takım olduğunu söyleyerek, üst sıralara tırmanmak için bu maçı kazanmalarını gerektiğini vurguladı.

Başkan Caner, ayrıca dün akşam trafik kazası geçiren forvet oyuncusu Okan Eken’in durumunu iyi olduğunu ve araçta sadece maddi hasar medyana geldiğini söyledi.

“Takımımızın moral motivasyonu iyi”

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, takımın moral motivasyonun iyi olduğunu söyleyerek, “Takımımız moral motivasyon açısından çok iyi. İnşallah hafta sonu oynayacağımız Bugşasspor maçında oyuncularımız sahaya iyi bir futbol ortaya koyarak mücadele ederlerse taraftarımızın desteği ile galibiyetle ayrılabiliriz. Buğşasspor’da iyi bir takım. Ama bizde iyi bir takımız. İyi bir çıkış yakaladık. Üst sıralara çıkmak istiyorsak bu maçı kazanmamız gerek. İnşallah Bugşasspor’u yenerek çıkışımızı sürdürmek istiyoruz ”dedi.

“Okan Eken’in genel durumu iyi”

Zonguldak Kömürspor’un başarılı forvet oyuncusu Okan Eken’in kaza geçirdiğini ifade eden Başkan Caner, “Oyuncumuz Okan Eken dün akşam kaza yaptı. Durumu iyi. Bir şeysi yok. Araba önemli değil. Araçta hasar var ama, muhip olan onun sağlığı, ona şükür ediyoruz. Şuanda genel durumu iyi. Bir sıkıntı yok.”

“Hava yağışlı olsa da takımlarını yalnız bırakmasınlar”

Zonguldak Kömürspor’u Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Bugşasspor maçı öncesinde taraftara çağrıda bulanarak, “Hafta sonu hava durumu yağışlı gösteriyor. Yağışlı da olsa benim taraftarımdan istediğim takımını yalnız bırakmasınlar. Önemli bir maç. Bu engeli geçersek inşallah, önümüz açık olacak. Bu engeli mutlaka geçmemiz gerekiyor. Bu zorlu rakibi geçersek, inşallah iyi günler bizim olacak ”şeklinde konuştu.

Emre Can BAYRAM