Zonguldak Kömürspor teknik patronu Fatih Akyel, deplasmanda Bandırmaspor’a 3-1 mağlup oldukları maçı ve bu hafta konuk edecekleri Karşıyaka maçını değerlendirdi.

Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Fatih Akyel, Bandırmaspor karşısında iyi oynadıklarını söyleyerek, uzaktan yedikleri 2 golün dirençlerini kırdığını vurguladı. Akyel, Karşıyaka maçının zor geçeceğini ve saha ve seyircini avantajını kullanarak yenmeyi planladıklarını söyledi.

‘’Maçın genelinde üstün olan taraf bizdik’’

Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Fatih Akyel, Bandırmaspor karşısında iyi bir futbol oynadıklarını söyleyerek, ‘’3-1’lik gibi bir skor var. Maçı seyretmeyenler maçın galip gelen Bandırmaspor’un üstün olduğunu sanabilirler. Maçın genelinde üstün olan taraf bizdik. Genelde top yapan, topu kanatlara indiren, pozisyon bulan oyun oynayan taraf bizdik. Maalesef ki 20 dakika da 2 tane uzaktan gol yedik. O bizim biraz direncimizi kırdı. Ama dediğim gibi iyi oyun oynadık. Biz geldiğimiz günden beri söylüyoruz. 4 5 haftadır iyi bir futbol oynuyoruz. Kazanılacak bir futbol oynuyoruz ama şanssızlıklarımıza yenik düşüyoruz’’şeklinde konuştu.

‘’Saha ve seyirci avantajını kullanarak Karşıyaka’yı yeneceğiz’’

Saha ve seyirci avantajını kullanarak Karşıyaka’yı yenmek istediklerini ifade eden Akyel, ‘’Geçen hafta biz kendi sahamızda gol atamama şanssızlığımızı kırdık. Galip gelmek önemliydi. Bu hafta önümüzde önemli bir Karşıyaka maçı var. Karşıyaka çok koşan bir ekip. Onlarında genç ve yetenekli oyuncuları var. Zor bir maç olacak. Biz Bandırma maçını unutup çalışmalarımıza başladık. Uyarılarımızı yaptık. Maçta gördüklerimizi söyledik. Karşıyaka maçında kendi saha ve seyirci avantajımızı kullanmak istiyoruz. Galip geldiğimiz takdirde takımımız bir nebze olsun nefes alacak. Tamamen aşağıyla bağlantımızı kopartmak istiyoruz. Onun için işin ciddiyetindeyiz tamamen galip gelmek için elimizden geleni yapacağız’’dedi.

‘’Kaleci Sinan’ın ufak bir sakatlığı var’’

Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Fatih Akyel, kaleci Sinan’ın ufak bir sakatlığı olduğunu söyleyerek, ‘’Sinan’ın sakatlığı bizi etkilemiş olabilir ama Sinan bizim için önemli. O da tedavi oluyor. İnşallah Perşembe günü aramızda olacak. Şevkette sakatlığı bulunuyordu. O da aramıza bugün katıldı. Tam kadro çalışmalarımız devam ediyor’’diye konuştu.

Emre Can BAYRAM