Kırmızı-lacivertli kulübün başkanı Süleyman Caner, yenilgiyi değerlendirdi 

ÜZÜCÜ BİR SONUÇ 

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Konya Anadolu Selçukluspor yenilgisini ‘üzücü’ olarak yorumladı. Caner,  3 as oyuncunun  cezalı olmasının ve ayrıca Erdinç’in  kendisini iyi hissetmeyerek çıkmasını yenilginin nedeni olarak   değerlendirdi.

**********

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, 1-0 yenildikleri Konya Anadolu Selçukluspor maçını değerlendirdi. Takımın kötü gününde olduğunu söyleyen Caner, buna etken nedenlerin olduğunu vurguladı.

“FUTBOLCULAR KÖTÜ OYNADI”

Konya Anadolu Selçukspor yenilgisini üzücü olarak değerlendiren Başkan Süleyman Caner,  “Futbolcularımız bu hafta iyi bir futbol ortaya koyamadılar. Seyircimiz bizi desteklemeye geldi ancak onları da üzdük. Ama takımda 3 tane cezalı futbolcumuz var. Onların yerine başka futbolcularımız oynadı. Cezalılar hariç, en 4 futbolcumuz sakat ve  hasta. Hastalığı devam edenler var. 4 kişinin hasta olması, sahaya iyi bir futbolun yansıtılmasına neden oldu. Özellikle defans bölgesindeki iyi futbolcumuz Erdinç, ilk 45 dakika zor dayandı. İkinci yarı 15 dakika oynadıktan sonra oyundan çıkmak istedi. Oyuna devam edemedi. Akabinde o çıkar çıkmaz o bölgeden golü kalemizde gördük. Bu aksilikler üst üste gelince iyi bir sonuç ortaya çıkmıyor”

“NAZİLLİ MAÇIYLA ÇIKIŞ YAKALAYACAĞIZ”

“İnşallah önümüzdeki Nazilli maçında, cezalı oyuncularımızın cezası bitiyor. Sahada yerlerini alacaklar. Hasta oyuncularımızın da iyi olmaları halinde Nazilli maçını galibiyetle kapatabiliriz. Sonrasında ise önümüzdeki maçlara bakacağız. Nazilli maçıyla tekrar bir çıkış yapıp, sonrasında seri yakalayarak, ligi en iyi yerde kapatmak istiyoruz” dedi.