Üzülmezspor,  Kozu Taşkömürüspor maçı öncesi dış transferde 8 oyuncuyu kadrosuna kattı

ÜZÜLMEZ’DEN TRANSFER ŞOV

Üzülmezspor yeni sezonun başlamasına günler kala bombaları patlattı. 1’inci Amatör Lig takımı, amatörün köklü kulüplerinde forma giyen tam 8 oyuncuyu renklerine kattı. Ligin ilk haftasında Kozlu Taşkömürüspor ile karşılaşacak mavi-beyazlı takım, rakiplerine gözdağı verdi.

******************

2016-2017 sezonunda 1’inci Amatör Lig’de mücadele edecek Üzülmezspor, hafta sonu başlayacak yeni sezon çalışmalarını sürdürüyor. Lig’de ilk sınavına Kozlu Taşkömürüspor ile çıkacak Üzülmezspor, maça günler kala transferde bombaları patlattı. Mavi-beyazlı takım, dış transfer tam 8 oyuncuyu kadronsa kattı. Hazırlıklarını sürdüren Üzülmezspor, Capeti Merkez Atölyesispor’dan, Doğukan Doruk, Onur Akdeniz, Enes Berkay Candaş, Tepebaşıspor’dan, Zekai Can Çalık, Ferhat Nak, Tersanespor’dan İlkay Bilge, Zonguldak Kömürspor’dan  Berhan Akyay ve Yağız Efe Nezor’u transfer etti.

“HEDEFİMİZ SÜPER AMATÖR LİG”

Üzülmezspor’un Kulüp Başkanı Cihan Yılmaz, “ Yeni transferler  ve ekibimizle bir yola çıktık. İnşallah bu yolun sonu aydınlık olacak. Tecrübeli bir ekibiz. Yeni sezon hazırlıklarımız devam ediyor. Hedefimiz Süper Amatör Ligine kadar yükselmek. Bunun için transfer çalışmalarımız devam ediyor. Şuana kadar 8 futbolcu ile anlaştık. Anlaştığımız oyuncularımız antrenmanlarımıza katıldı. Birkaç oyuncuyu daha transfer ederek transfer sezonunu kapatacağız. Bu yılın en iyi transferi bence yönetimimize katılan Cemallettin Akdeniz oldu. İnşallah yeni lige 3 puanla başlayarak sezon sonunda gülen taraf biz oluruz” dedi.

Emre Can BAYRAM