ÜZÜLMEZİ YENİ SEZONA YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, takımın en büyük sorunun yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendirememesi olduğunu söyleyerek, ellerinden geleni yaparak ligi en iyi yerde tamamlamak istediklerini vurguladı. Başkan Caner, tesis konusunda gerekli adımların atılmaya devam ettiğini ve biran önce gelecek sezona Üzülmezi tesis ve antrenman sahası olarak yetiştirmek istediklerini söyledi. 

’Üzülmeze biran önce kazmayı vurmak istiyoruz’’

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Üzülmeze biran önce kazmayı vurmayı istediklerini söyleyerek, ‘‘’Tesis konusunda ilk etap bitmek üzere. İmza aşamasında şuan. Burada ki imza aşaması bitince bundan sonra ikinci ayak Ankara. Ankara’da sayın Maliye Bakanlıkları ve Milletvekillerinin destekleri ile görüşmeler yapacağız. İnşallah olumlu sonuçlar alarak döneceğiz. Bu sezon tesis için Üzülmeze kazmayı vurmayı hedefliyoruz. Şuan da en önemli sorun tesis. Üzülmezi yeni sezona yetiştirmek istiyoruz. Tesis olmadan ne futbolcu ne de oyuncu geliyor. Onun için kentimize ve takımıza yakışır modern bir tesis ve antrenman sahası yapmak istiyoruz. ’’diye konuştu. 

‘’Futbolu biz oynadık maçı onlar kazandı’’

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Bandırmaspor karşısında iyi bir futbol oynadıklarını ancak pozisyonlarını değerlendiremediklerini söyleyerek, ‘’Deplasmanda Bandırma ki maçtan puan ya da puanlarla dönmek için plan yaptık ama tabi ki yapılan plan saha da tutmadı. Güzele yakın bir futbol oynanmasınarağmen netice olumlu olmadı. Bandırma seyircisi bile futbolu Zonguldak Kömürspor’un oynadığını maçı kendilerinin kazandığını söyledi. Biliyorsunuz ki futbolda mühim olan sonuç. Özellikle ikinci yarı başlar başlamaz kaçırılan yüzde yüz 3 ve 4 pozisyon var. Bunları gole çevirsek maç dönecek. Maalesef top kaleye girmiyor. Çocuklar mücadele ediyor ama mühim olan santrforumuzun yakaladığı pozisyonları gole çevirmesi’’dedi. 

‘’Karşıyakaspor’u taraftarımızın desteği ile yenmek istiyoruz’’

Karşıyakspor maçını taraftarın desteği ile kazanmayı hedeflediklerini ifade eden Başkan Caner, ‘’Önümüzde Karşıyakaspor maçı var. Karşıyaka 5 haftadır galip gelemiyor. Bizim bu maçı Allahın izniyle taraftarımızın desteği ile iyi bir şekilde 3 puanla geçerek yolumuza devam etmemiz lazım. İnşallah da Allah gönlümüze göre verir 3 puanla sahadan ayrılarak yolumuza devam ederiz. Puanlamaya baktığımız da artık play off’tanuzaklaştık. Şuanda amacımız takımımızı getirebileceğimiz en iyi noktaya getirmek. Bunun için kalan maçlarda elimizden geleni yapacağız. Bir olacağız beraber olacağız. Amacımız takımımızın ve kentimizin iyi olması. Şuanda bu saatten sonra şu futbolcuyu hocayı beğenmedim diyemeyiz. Biz buraya bu çocuklarla geldik. Transfer dönemi de bitti. Elimizde ki oyuncular bunlar elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz’’şeklinde konuştu. 

‘’En büyük sorun pozisyonları cömertçe harcamamız’’

Takımın büyük sorunun yakaladığı pozisyonları cömertçe harcaması olduğunu ifade eden Başkan Caner, ‘’ İlk yarıda ki pozisyona girme açısından ikinci yarıda pozisyona girme açısından değişen bir şey yok. Takım çok pozisyona giriyor. Gol pozisyonuna giriyor ama değerlendiremiyor. İsterseniz 50 tane pozisyona girin top çizgiden içeri girmeyince değişen hiç bir şey olmuyor. En büyük sorunumuz yakaladığımız pozisyonları cömertçe harcıyoruz. Sonucunda da deplasmandan iyi sonuçla dönemiyoruz. Bunları değerlendireceğiz. Bunları değerlendirirsek her türlü sorunun üstesinden geliriz’’dedi. 

Emre Can BAYRAM