MFA Zonguldak Spor Kulübü Judo sporcuları Murat Uzun ve Metin Sönmez, Veteranlar Dünya Judo Şampiyonası öncesinde Zonguldak’tan ayrılarak Portekiz’e gitti. 
21-24 Ekim 2021 tarihlerinde Portekiz’de 44 ülkenin katılımı ile gerçekleştirilecek olan Veteranlar Dünya Judo Şampiyonasına MFA Zonguldak Spor Kulübü Judo sporcuları Murat Uzun ve Metin Sönmez katılacakken, hem Türkiye’yi hem de Zonguldak’ı temsil edecekler. 
MFA Zonguldak Spor Kulübü Judo sporcuları Murat Uzun ve Metin Sönmez, Zonguldak’ta yaptıkları çalışmaların ardından bu sabah müsabakaların yapılacağı yer olan Portekiz’e gitmek üzere Zonguldak’tan ayrıldılar.  
Portekiz ‘de yapılacak olan Veteranlar Dünya Judo Şampiyonasına her iki sporcuyu Zonguldak’tan MFA Zonguldak Spor Kulübü Başkanı Fatih Furtun uğurladı.  
Başkan Furtun, Murat Uzun ve Metin Sönmez’i Portekiz’e uğurlarken, sosyal medya hesabından da paylaşım yaptı. Başkan Furtun, ‘’ Şampiyonu uğurladık. Yanında olamamanın, şahitlik edememenin üzüntüsü içindeyim. Rabbim sağlıkla, sıhhatle kavuşmayı nasip eylesin.  Sırtın yere gelmesin.’’ İfadelerine yer verdi.  
Haber: Ayşe İslamoğlu