Zonguldak Kömürspor Kulübü ve Vakıfbank Şubesi arasında saha reklamı konusunda protokol anlaşması imzalandıZonguldak Kömürspor Kulübü ve Vakıfbank Şubesi arasında saha reklamı konusunda protokol anlaşması imzalandı. Zonguldak Kömürspor’un iç sahada oynayacağı Devrek İlçe Stadyumuna Vakıfbank reklam tabelaları yerleştirilecek.

 Ayrıca Zonguldak Kömürspor Kulübü’nün bütün hesapları Vakıfbank’ta toplanılacak. Vakıfbank Zonguldak Kömürspor’a saha reklamı konusunda destek verdi. Geçtiğimiz sezon saha reklamı konusunda başlatılan kampanyaya bu sezonda Vakıfbank destek oldu. Zonguldak Kömürspor Kulübü Başkanı Süleyman Caner’in görüşmeleri sonucunda Vakıfbank saha reklamı vermeyi kabul etti. Anlaşma gereği, Zonguldak Kömürspor ise, kulübe ait tüm hesapları Vakıfbank’ta toplayacak.

“VAKIF BANK’TA HAYAT VAR”

Zonguldak Kömürspor Kulübü Başkanı Süleyman Caner dün, Vakıfbank Zonguldak Şubesi Müdürü Uğur Ergül’ü ziyaret etti. Caner, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada; “Bu sezonda Vakıfbank’la anlaşma yapıyoruz. Kendileri bize saha reklamları konusunda yardımcı olacaklar. Bizde tüm Zonguldakspor hesapları artık Vakıfbank’ta toplanacak. İnşallah takımımız, kulübümüze ve kentimize hayırlı olur. Bütün sevenlerimizi, taraftarımızı Vakıfbank’la çalışmaya davet ediyorum. Vakıfta hayat var diyoruz. İnşallah bu sezonda Vakıfbank bize uğurlu gelir ve bu sezonda da inşallah istediğimiz yerlere geliriz.”

“DESTEKLERİN DEVAMI GELECEK”

Vakıfbank Zonguldak Şubesi Müdürü Uğur Ergül  desteklerin devamının geleceğini söyleyerek, Başkanımızla çalışmalara yeni başladık. Ama desteklerimiz bundan sonra artarak devam edecek. Zonguldakspor’a yeni sezonda da başarılar diliyoruz

Emre Can BAYRAM