ŞAMPİYON ZONGULDAK GENÇLİK SPOR

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Kurumlar arası Valilik Kupası Voleybol turnuvası final maçında Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü 3-2 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti...

Zonguldak  Valisi Ahmet Çınar’ın talimatı ile Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 24 Aralık 7 Mart tarihleri arasında Site Spor Salonunda Kurumlar arası Valilik Kupası Voleybol turnuvası yapıldı. Site Spor Salonun ev sahipliğinde gerçekleşen voleybol turnuvasında birbirinden heyecanlı ve nefes kesen maçlara sahne oldu. Oynanan maçlar sonunda Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü finale kalan ismler oldu. Final maçında dün Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Site Spor Salonunda karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen maçın sonunda Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü 3-2 mağlup ederek Şampiyon oldu.

Dereceye giren takımlara kupa ve madalya töreni düzenlendi. Şampiyon Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne şampiyonluk kupasını Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli verdi. İkinci olan Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne kupa ve madalyasını Mehmet Özdemir takdim etti. Üçüncü olan Çaycuma Gençlik Spor İlçe Müdürü Şendoğan Kaya’nın elinden aldı. Dördüncü Kilimli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü madalyalarını Voleybol İl Temsilcisi Zekai Cangöz takdim etti.

Emre Can Bayram