Yeni sezonda da Bölgesel Amatör Ligde mücadele etmek için 4 Mayıs Cumartesi günü Asmaspor ile baraj maçı oynayacak Kozlu Belediyespor’da Antrenör Faruk Bahadır, tüm konsantrasyonlarıyla maçın hazırlıklarını sürdürdüklerini ve hedeflerinin ligde kalmak olduğunu söyledi

 Bölgesel Amatör Ligi 4’üncü bitirerek statü gereği Zonguldak Süper Amatör Lig şampiyonu Asmaspor ile baraj maçı oynayacak Kozlu Belediyespor,  harıl harıl çalışıyor. Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’de yer almak için büyük önem taşıyan maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Kozlu Belediyespor’da hedef galibiyet.

4 Mayıs Cumartesi günü Asmaspor ile baraj maçına çıkacak Kozlu Belediyespor’da Antrenör Faruk Bahadır, hedeflerinin galip gelip Bölgesel Amatör Lig’de kalmak olduğunu söyledi. Bahadır, tamamıyla baraj maçına yoğunlaştıklarını ve bu doğrultuda sıkı bir çalışma yaptıklarını belirterek, “Kozlu Belediyespor’u daha üst seviyeye çıkarmak adına Asmaspor ile oynanacak baraj maçı çok önemli. Maçı kazanmamız, yeni sezonda Bölgesel Amatör Ligde daha büyük hedeflere ulaşmamız anlamı taşıyor. Bu doğrultuda tüm konsantrasyonumuzla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu tür maçların favorisi yoktur. Tek maç üzerinden oynanacak maçta,  her iki takım da eşr şartlarda gününde olan maçı kazanacaktır” dedi.

Eren ARSLANYILMAZ