Zonguldak Kömürspor, Keçiörengücüspor’a kilitlendi

VARSA YOKSA KEÇİÖREN

Başkentte Keçiörengücüspor ile zorlu bir 90 dakikaya çıkacak Zonguldak Kömürspor, tamamen maça yoğunlaştı. Mücadeleden galibiyet hedefleyen kırmızı-lacivertli takım, bu düşünceyle hazırlıklarını sürdürürken, kırmızı-lacivertlilerin hocası Şenol Demir,  3 puan için planlarını yaptı.

*************

Zonguldak Kömürspor için varsa yoksa Keçiörengücüspor… Geçtiğimiz hafta Anadolu Üsküdarspor’u yenen kırmızı-lacivertli takım üst sıralara doğru tırmanışa geçmek için Başkentte ki mücadeleyi çok önemsiyor. Şampiyonluğun güçlü adayı arasında yer alan rakibi karşısında zorlu bir mücadeleye çıkacağının da bilincinde olan kırmızı-laciverti takım, hazırlıklarını 3 puan parolasıyla dünde sürdürdü.

ÇİFT KALE MAÇ KIRAN KIRANA

Kırmızı-lacivertli takım, dün Fener Sahası’nda bir idman yaptı. Teknik Direktör Şenol Demir yönetiminde ısınma hareketleri ve koşularıyla başlayan idman, istasyon çalışması ile devam etti. Ardından idmanın ana bölümünde yarı sahada çift kale maç yapıldı. Kırmızı-lacivertli futbolcuların forma rekabeti maçın kıran kırana geçmesine neden oldu.

DEMİR’İN PLANI HAZIR

Zonguldak Kömürspor’un hocası Şenol Demir, tüm planlarını 3 puan üzerine yaptı. Kırmızı-lacivertli çalıştırıcı, zor geçecek mücadelede rakibini Onur ve Hüseyin’in uzaktan çekeceği şutlarla  bulacağı gollerle devirmeyi planlıyor.

 Korkulan olmadı

Sakatlığı nedeniyle 2 idmana katılmayan Onur Eriş’te korkulan olmadı. dünkü idmana katılan ve takımdan ayrı çalışan Genç sol ayak, aksilik olmasa Keçiörengücü’ne karşı forma giyecek.

*************************

Zonguldak Kömürspor’da Onur Eriş idmanlara başladı. Takımın en etkili oyuncusu olan sol ayak, Anadolu üsküdarspor maçında ayağına aldığı darbeyle sakatlanmıştı. Ağrıları artan Onur, Salı günü ve Çarşamba günü yapılan idmanlara katılmadı. Yapılan kontroller sonucu korkulacak bir durumu olamayan Onur Eriş, dünkü idmanda yer aldı. Tedbir amaçlı takımdan ayrı düz koşu yapan Onur’un Pazar günü başkentte oynanacak Keçiörengücüspor maçında oynaması bekleniyor.

Zonguldak Kömürspor’da hücum hattının önemli oyuncusu Onur Eriş, bu sezon 4 golle takımına katkı verdi.

Eren ARSLANYILMAZ

Fener’de çalıştılar

Keçiörengücüspor  ile karşılaşacak Zonguldak Kömürspor, maçın sentetik zemine sahip AKtepe Stadı’nda oynanacak olması nedeniyle, dünlü idmanı Fener Sahası’nda gerçekleştirdi.