2021-2022 futbol sezonu öncesinde Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan temsilcimiz Zonguldakspor, ilk idmanını bu sabah 08.00'da Fener Sentetik Sahada Teknik Direktör Cafer Aydın nezaretinde gerçekleştirdi. 
Zonguldakspor 10 günlük ilk etap çalışmalarını çift idmanla Fener Sentetik sahası ve Çaycuma İlçe stadı’nda tamamladıktan sonra ikinci etap kamp çalışmaları içinde Kızılcahamam'a hareket edecek.  
Kırmızı- Lacivertli temsilcimiz İlk hazırlık maçını Zonguldak’ta bir takımla oynayacakken, diğer 4 karşılaşmayı ise kamp yapacağı yerde oynamayı planlıyor.  
Zonguldakspor Teknik Direktörü Cafer Aydın, 24 oyuncu ile kamp çalışmalarına başladıklarını ifade ederek, "Şu anda 24 oyuncumuzla beraber çalışmalara başladık.  Bayram sonrasında ise tam kadro çalışmalara başlayacağız. Özellikle transfer çalışmalarımızda sürüyor. Kısa sürede transferlerimizde tamamladıktan sonra tam anlamı ile lige hazırlanacağız. Zonguldak’ta 10 günlük günde çift idmanla çalışmalarımız sürecek. Burada birde hazırlık maçı gerçekleştireceğiz. Ardından ise ikinci etap çalışmaları içinde büyük ihtimal Kızılcahamam'a gideceğiz. Burada yapacağımız çalışma ve 4 hazırlık maçı ile tüm hazırlıklarımızı tamamlayarak lige güçlü bir şekilde başlamak istiyoruz" dedi.