Saha Komiserleri Başkanı Bülent Tuna, futbolun emektarlarına teşekkür plaketi verdi

VEFA ÖRNEĞİ

 Emektar Saha Komiserleri onurlandırıldı

Uzun yıllar kar-kış, yağmur-çamur demeden saha komiserliği yaparak futbola hizmet eden  Zeki Çorak, Dursun Yakupoğlu ve Cemal Kahveci, yaş sınırlaması nedeniyle emekliye ayrıldı. Saha Komiserliği Derneği Başkanı Bülent Tuna,  kader birliği yaptığı meslektaşlarına  vefa örneği göstererek, emekliye ayrılan isimlere düzenlediği tören ile  plaket verdi.
**************

 Zonguldak’ta hizmet veren Saha Komiserliği Derneği’nden örnek davranış… Dernek Başkanı Bülent Tuna, uzun yıllar birlikte görev yaptığı saha komiserleri Zeki Çorak, Dursun Yakuoğlu ve Cemal Kahveci’ye meslepe yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verdi.

BAŞKAN TUNA EMEKTARLARI UNUTMADI

Saha Komiserleri Derneği, her biri yaklaşık 30 yılı aşkın süredir kar-kış, yağmur-çamur demeden saha komiserliği yaparak futbola hizmet eden Zeki Çorak, Dursun Yakupoğlu ve Cemal Kahveci, 60n yaş sınırlaması nedeniyle mesleği bırakmak zorunda kaldılar.  Saha Komiserleri Dereği Başkanı Bülent Tuna, Bazı şeylerden  fedakarlık göstererek uzun yıllar bu mesleğin içinde olan üç emektarı unutmadı. Başkan Tuna, emekliye ayrılan isimlere düzenlediği törenle teşekkür plaketi verdi. Plaket törenine, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Bülent Tuna,  Saha Komiserleri Derneği Üyesi Muzaffer Kılıç, Saha Komiserleri Dursun Yakupoğlu, Zeki Çolak ve Cemal Kahveci katıldı

“HİZMETLERİNDEN DOLAYI SAHA KOMİSERLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Saha Komiserleri Derneği Başkanı Bülent Tuna, futbola hizmet veren saha komiserlerine teşekkür ederek, “2016-2017 Sezonunda yaş sınırlamasından  dolayı emekli olan arkadaşlarımıza kurumumuz olarak yaptıkları hizmetlerden dolayı plaket vermeyi uygun gördük. Anı olarak saklamaları için plaket vereceğiz. Hepsine verdikleri hizmetlerden olayı ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” dedi.
Saha komiserleri duygulu anlar yaşandıkları törende şu düşünceleri dile getirdi

“En güzel günlerim burada geçti”

34 yıldır bu camiaya hizmet verdiğini söyleyen Dursun Yakupoğlu, “Yönetim Kurulunun almış olduğu karara saygı duyuyorum. Bende 34 yıldır bu camiaya hizmet verdim. En güzel günlerim bu camia da geçti. Bu plaketleri bize uygun gördükleri için Saha Komiserleri Derneği Başkanı Bülent Tuna’ya teşekkür ediyorum.”

“Kar, kış ve soğuk demeden futbolun güvenliğini sağladık”

27 Senedir futbolun güvenliği sağlayan emekli saha komiseri Zeki Çorak, kar kış demeden görevlerini tamamladıklarını söyleyerek, “Bizlerde 27 senedir aynı camia da hizmet veriyoruz. Kar kış ve soğuk demeden futbolun güvenliği sağlamak için elimizden geleni yaptık. Her şeyin bir sonu var. Bugünde görevlerimizi bugün tamamlıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz ”dedi.

“Görevimizi tamamlamanın mutluluğu içerisindeyim”

Emekli saha komiseri Cemal Kahveci ise, görevlerimizi tamamlamanın mutluluğu içerisinde olduklarını ifade ederek, “22 Sene bu camia ya hizmet ettim. Güzel günlerimiz geçti. Görevlerimizi tamamlamanın mutluluğu içerisindeyim. Arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum.”

Emre Can BAYRAM

*****Saha Komiserleri Derneği Başkanı Bülent Tuna, kar kış demeden futbola hizmet eden 27 senelik saha komiseri Zeki Çorak teşekkür ederek plaket verdi.

 *****Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, Dursun Yakupoğlu’na 34 senedir futbola verdiği hizmetlerden ötürü plaket takdim etti.

****22 senedir futbolun güvenliğini sağlayan Cemal Kahveci ise plaketini Saha Komiserleri Derneği Üyesi Muzaffer Kılıç’ın elinden aldı.