Beycuma Cezaevispor yönetimi, Çanakkale’ye tayini çıkan Kulübün 2’nci Başkanı Ramazan Bayram’a veda etti

VEFALI VEDA

 

Beycuma Cezaevispor’un 2’nci Başkanı Ramazan Bayram, 10 yıldır İnfaz koruma memuru olarak görev yaptığı Beycuma M Tipi Cezaevi’nden Çanakkale E Tipi Cezaevi’ne tayini çıktı. Aynı zamanda 4 yıldır Saha komiseri olarak da görev yapan Ramazan Bayram’a Cezaevispor kulübü veda yemeği düzenleyerek  teşekkür plaketi verdi.

************

2008 yılında kurulan Beycuma Cezaevispor’un masa tenisi, badminton  ve voleyboldan sonra 2013 yılında futbol branşının faaliyete  geçmesine katkıda bulunan  Ramazan Bayram  iş hayatı nedeniyle Zonguldak’a veda etmeye hazırlanıyor. 2006 yılında  Beycuma M Tipi Cezaevi’nde infaz koruma memuru olarak çalışan ve  10 yıldır görev yaptığı kuruma kısa bir süre sonra veda edecek Ramazan Bayram Beycuma Cezaevispor’un 2’nci Başkanlığını yapıyordu.  Aynı zamanda 4 yıldır  da Zonguldak’ta ki amatör futbol maçlarında saha komiserliği yapan Ramazan Bayram’a kurumda mesai arkadaşları tarafından Öğretmen Evi’nde veda gecesi düzenlendi.  Çanakkale E Tipi Kapalı Cezaevi’ne tayini çıkan Ramazan Bayram’a yıllardır hizmet ettiği Beycuma Cezaevispor yönetimi tarafından teşekkür plaketi verildi. Kulüp Başkanı Bayram Yüksel, “Beycuma Cezaevispor Kulübü’ne vermiş olduğunuz hizmetlerden dolayı, kurum adına teşekkür eder, yeni görev yerinizde başarılar” dilerim” yazılı plaketi Ramazan Bayram’a verdi.

HERKESE TEŞEKKÜRLER”

Ramazan Bayram, kuruma ve Beycuma Cezaevispor yönetimine teşekkür ederek, “10 yıldır görev yaptığım Beycuma M Tipi Cezaevi’ne veda ediyorum. Bu süre içinde bana gösterilen dostluğa ve plaket için teşekkür ediyorum.  Saha Komiserleri Derneği eski Başkanı Naim Acar ve yeni başkan Bülent Tuna’ya da teşekkür ediyorum” dedi.

Eren ARSLANYILMAZ