Masterler ve Veteranlar Milli Takımı ile Zonguldak Veteranlar arasında ki düelloda kazanan dostluk olurken, eski profesyonel ve amatör futbolcular adete şov yaptı 

VETERAN ŞOV

 

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi’nde mücadele eden takımlarda boy gösteren futbolculardan oluşan milli takım, Zonguldak Veteranlar ile özel bir maç yaptı. Milli takımın 5-2 galibiyetiyle sona erdiği mücadelede dostluk ön plana çıktı. Aynı zamanda veteranlar, oynadıkları futbolla maziyi hatırlattı.

 

*****************

 

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi’nde forma giyen oyunculardan oluşan Türkiye Karması Milli takımı,  Batı Karadeniz Grubu’nda mücadele eden Zonguldak Veteranlar ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Fener Sahası’nda ki mücadelede Milli takım karmasının 5-2 galibiyetiyle sona erdi.

FEDERASYON BAŞKANI KENAN GÜRSÜ ZONGULDAK’TA

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi’nde mücadele eden çeşitli takımların formasını giyen 24 kişilik milli takım karması Zonguldak’a geldi.  Hazırlık kampı kapmasında Milli takım ile Zonguldak Veteranlar özel bir maç yaptı.  Mücadeleyi izlemek üzere Masterler ve Veteranlar Federasyonu Başkanı Kenan Gürsü’nun yanı sıra federasyon yönetim kurulu üyeleri de Zonguldak’a geldi. Federasyonun üst düzey yöneticileri ile birlikte Zonguldak ASKF Genel Başkanı Kemal Demir, TÜFAD  Zonguldak Şube Başkanı Ahmet Birdal, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç da karşılaşmayı  izledi.

MAZİYİ HATIRLATTILAR

Bir döneme damga vuran profesyonel ve amatör futbolcuların Fener Sahası’nda ki mücadelesi oldukça çekişmeli geçti. Büyük bir mücadeleye sahne olan karşılaşmanın ilk yarısı Milli takımın 3-1 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda da Zonguldak veteranlara üstünlük sağlayan milli takım, sahadan 5-2 galip ayrıldı.  Eski futbolcular görülmeye değer bir mücadele sergilerken, oynadıkları futbolla da maziyi tekrar yaşattılar. Milli takımın gollerini Erkan Kanbur, Faruk Tarakçı, Süleyman Çelik, Ahmet Narinç ve Dursun Emre atarken, Zonguldak veteranların gollerini Serkan Özel, Mustafa Göktaş kaydetti. Zonguldak Veteranlar takımı oyuncusu eski milli futbolcu Ergün Penbe işleri nedeniyle maçta forma giyemedi.

 

Federasyon Başkanı Gürsü’dan teşekkür plaketi

Türkiye Masterler ve Veteranlar Federasyonu Başkanı Kenan Gürsü, veteranlar futbol ligine katkılarından dolayı, Zonguldak ASKF Başkanı Kemal Demir, TÜFAD  Zonguldak Şube Başkanı Ahmet Birdal ve Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç’a teşekkür plaketi verdi.

 

 

SAHA: Fener

HAKEMLER Metin Doğan, Ömer Aladağ, Furkan Topl Ahmetoğlu

ZONGULDAK VETERANLAR: Özdemir Arslan , Taylan Varol, Sinan Kılıç, Oğuzhan Birdal, Orhan Yazıcı, (Akın Gülal) Yakup Balçın, (İsmail) Hasan, Mustafa Göktaş, Mustafa Karabela, Serkan Özel, Hacı Demir. VETERANLAR MİLLİ TAKIMI: Hakan, Murat, Erdoğan, Sedat, (Bora), Erkan, Mustafa Çapkan, Osman, Süleyman, Faruk, Deniz, Erkan

GOLLER: Sedat, Osman, Mustafa Çapkan, Faruk, Deniz (Veteran Milliler) Serkan Özel, Mustafa Göktaş Zonguldak Veteranlar)