Antalya’da yapılan ve 28 takımın katıldığı Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Şampiyonası’nda çeyrek final oynayan Çaycuma Vateran Spor Kulübü “En centilmen takın” kupasını da kazandı

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu tarafından 17-24 Mayıs tarihleri arasında, Antalya’da düzenlenen Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi’nde Zonguldak’ı temsil eden Çaycuma Vateran Spor Kulübü “Fair Play” kupası kazandı. Attığı gollerle göz doldurarak yıldızlaşan ve aynı zamanda Çaycumaspor Altyapı Sorumlusu olarak görev yapan takım oyuncusu Suat Kerçin, Türkiye Veteran Futbol Milli Takımı aday kadrosuna çağrıldı. 28 takımın katıldığı Türkiye şampiyonasında çeyrek finale kadar yükselen Çaycuma Veteran Spor Kulübü, elde ettiği “En centilmen takım” kupası ile Antalya’dan döner dönmez Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’yı ziyaret etti.

HER YAŞTAN İNSANIN, DİLEDİĞİ HER DALDA SPOR YAPABİLDİĞİ ÇAYCUMA EN BÜYÜK HAYALİM

Kulüp Başkanı Ali Köktürk ve Takım Kaptanı İlker Soylu’nun kupa ile birlikte Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın gönderdiği armağan paketini de sunduğu ziyaret sırasında konuşan Başkan Kantarcı, “Başarınızdan büyük mutluluk duydum. Benim tam da istediğim bu. Sağlığımızı korumak için her yaştan insanlar olarak sürekli hareket etmeliyiz. Belediye olarak tüm kentsel düzenlemeleri buna göre yapıyoruz. Çaycuma’nın spor altyapısını geliştirmek için önemli yatırımlarda bulunuyoruz. Çalışmaları süratle devam eden yüzme havuzunu bu yaz açmayı planlıyoruz. Her yaştan insanın, dilediği her dalda spor yapabildiği Çaycuma en büyük hayalim. Bu hedefe çok yaklaşmış durumdayız. Sizlerin bu tesisleri kullanarak, onlara sahip çıkarak çok daha büyük başarılara imza atacağınıza inanıyorum. Bizi Antalya’da temsil ederek yüzümüzü ağartan veteran takımımızı başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Belediyemizin spora olan desteği artarak devam edecek” dedi.