Voleybol sporunu sevdirmek amacıyla bu yıl ikincisi düzenlenen Mini Voleybol Ligi sona erdi. 6 takımın katılımıyla gerçekleşen lig sonunda sporcular, kupa madalyalarını aldılar.

 

***************

 

Zonguldak Voleybol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Mini Voleybol Ligi geçtiğimiz Pazar günü Canpolat Pamay Spor Salonu’nda oynanan final müsabakalarıyla sona erdi. İlk kez geçtiğimiz yıl Zonguldak’ta faaliyete geçen Mini Voleybol Ligi’nde bu sene ikincisi düzenlendi.

Voleybol sporunu sevdirmek ve heyecanını tattırmak amacıyla Zonguldak’ta 4 hafta önce başlayan Mini Voleybol Ligi’nin sona ermesinin ardından düzenlenen törenle takımlar ve sporcular madalyalarını aldı. Bu yıl ikincisinin hayata geçtiği ligde Çaycuma Gençlik Merkezi, HASAD A-B-C ve TED A-B olmak üzere 6 takım mücadele etti. 60 sporcunun yer aldığı turnuvada velilerde çocuklarının heyecanına ortak oldu.

Ligin kurulmasına öncülük yapan Voleybol Antrenörü Mustafa Akkaya, “Geçtiğimiz sene bu ligi ilk kez kurmuştuk. Ve bu yılda ikincisini düzenledik. Bu seneki ligde hem sporcular hem de veliler büyük keyif aldılar. Burada emeği geçen hakem arkadaşlarıma ve aynı zamanda takımlarıma forma desteği yapan Capeti’den Hikmet Kavaz’a teşekkür ediyorum” dedi.

Eren ARSLANYILMAZ