Ercan Yaman: Modafenspor’u yenmemiz için taraftar desteğine ihtiyacımız var

YAMAN’DAN ÇAĞRI

Son 2 maçı kazanarak iyi bir hava yakaladıklarını ve söyleyen Antrenör Ercan Yaman “Bu çıkışımızı lider Modafenspor karşısında sürdürmek  için taraftarlara çok iş düşecek” diyerek çağrıda bulundu.

 ***************************

Grup’ta Bağcılar ve Pursaklar maçlarını kazanarak çıkış yakalayan Kdz. Ereğli Belediyespor, Pazar günü sahasında oynayacağı lider Modafenspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Geride kalan 7 haftada 6 galibiyet ve 1 beraberlik alan lider karşısında kazanmanın planlarını Eflatun-beyazlı takımda Antrenör Ercan Yaman, iyi bir hava yakaladıklarını  söyleyerek, “Çıkışımızı sürdürmek için sahamızda oynayacağımız karşılaşmayı da kazanmak istiyoruz.”dedi.

“TARAFTARLARIMIZA BÜYÜK İŞ DÜŞECEK”

Yaman ayrıca taraftarlara çağrıda bulunarak, “Zorlu maçta Kart cezalısı Ümit Daşcı oynayamayacak. Kosovalı oyuncu Bashkım Shala’nın da hafif sakatlığı var ve durumu belirsiz.  Ben oyuncularıma güveniyorum. Onlar sahada gerekli mücadeleyi ortaya koyacaktır. Bu maçta oyuncularım kadar taraftarlarımıza da büyük iş düşecek. Taraftarlarımız her zaman olduğu gibi yine yanımızda olacaktır. Ama biz bu özel maçta onlardan her zamankinden daha fazla, skor ne olursa olsun 90 dakika boyunca bizleri desteklemelerini istiyoruz.”dedi.

Grupta sezonun 4. iç saha maçını oynayacak eflatun beyazlılar ile, grup lideri Modafen arasındaki mücadele 13 Kasım Pazar günü saat 14.00’te Beyçayırı Stadı’nda oynanacak.

 

EMRAH SÜRPRİZİ

 

BAL Ligi 4. Grupta haftayı (Bay) geçecek Güzelorduspor'da forma giyen Ereğlili golcü Emrah Ergür, izin için geldiği memleketinde  eflatun-beyazlı takımla idmana çıktı. Ergür , beraber idman yaptığı arkadaşlarına, Modafen maçında başarı diledi.