Okan Eken, Play-Off maçı öncesi Halkın Sesi’ne özel açıklamalar yaptı 

 YARIM KALAN İŞİ BİTİRECEĞİZ 

Kırmızı-lacivertli takımın gol ayağı Okan Eken, Tire maçı öncesi konuştu. Halkın Sesi’ne özel açıklamalar yapan genç forvet, şehre bir kez daha şampiyonluk yaşatmanın zamanı geldiğini vurgulayarak, “Takım olarak kenetlendik ve 2’nci Ligi çok istiyoruz. Bunun için önce Tire’yi iki maçta yenmemiz lazım. 2 sezondur Play-Off oynuyoruz. Geçen sene yarıda kalan işi bu sene bitirerek şampiyon olacağız” dedi. 

************

Kariyerinin en parlak dönemini Zonguldak Kömürspor’da yaşayan 23 yaşındaki forvet oyuncusu Okan Eken, Tire ile oynanacak Play-Off maçı öncesi içini Halkın Sesi’ne döktü.  

Arkadaşımız Emre Can Bayram,   Okan Eken ile özel bir buluşma gerçekleştirdi.  Genç forvet, Bu  buluşmada Tire maçı ve  geleceği hakkında özel açıklamalarda bulundu.  ‘Şampiyonluk’ kelimesini ağzından düşürmeyen Okan Eken, takım olarak inandıklarını ve ilk önce Tire’yi geçerek sonra finalde kim çıkarsa çıksın 2’nci lige yükseleceklerini ifade etti. Kırmızı-lacivertli takım ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Okan Eken,  transfer söylentilerine net bir cevap verdi.

 “AVANTAJLI BİR DURUMDA İZMİR’E GİTMEK İSTİYORUZ”

“Perşembe günü çok özel bir gün… Tire ile Play-Off yarı final ilk maçında karşılaşacağız. Çok iyi konsantre olduk. Sahamızda iyi bir skor alarak avantajlı bir durumda İzmir’e gitmek istiyoruz. Finalde şampiyon olmak istiyoruz. İnşallah hak ettiğimiz şampiyonluğu bu sene yaşarız. Gerçekten zor günler geçirdik. Ben bu sene şampiyonluğu hak ettiğimize inanıyorum. Takım arkadaşlarımla beraber kenetlendik inşallah bu sene o şampiyonluğu yaşayacağız. Takım olarak Tire’yi yeneceğimize inanıyoruz”

“TARAFTAR DESTEĞİ ŞART”

“Sahamızda oynayacağız ve bu nedenle taraftarımıza da çok iş düşüyor.  İçerde ki maçta taraftarımızın da bize destek vermesi gerekiyor. Taraftarımızın da desteğini alarak kendi evimizde avantajlı bir skor elde ederek Tireyi yeneceğimizi düşünüyorum. Hedefimiz Tireyi iki maçta da yenerek finale kalmak sonrası zaten gelecek. Buna takım olarak da inancımız tam. Tire maçında 125 taraftarımızın deplasman da alacakmış. Herhalde Tire’nin deplasman kapasitesi o kadar. Sonuçta bu sene Tireyi yenemedik. İyi bir takım. Onlar da bizim gibi şampiyonluk kovaladı. Olmadı play-of’ta karşılaşacağız ama bu sefer kazanan taraf biz olcağız. Tire maçında oynadığımız futbolun üstünde koyacak ve  herkes üzerine düşen görevini fazlasını da yaparak galip geleceğiz”

“ŞEYTANIN BACAĞINI KIRACAĞIZ”

“Bu sezon la birlikte üst üste 2’nci kez Play-Off oynuyoruz. Geçen yıl şansız bir şekilde yarı finalde elendik.  Şimdi  bu işi bu sene bitireceğiz. Geçen sene yarı da kalan işi bu sene bitirerek şampiyon olacağız. Bu sene gerçekten takım şampiyonluğu çok istiyor, takım olarak şampiyonluğa inandık, tek düşüncemiz şampiyonluk ötesi bizim için olamaz. 2 senedir play-of oynuyoruz. Bu sene artık şeytanın bacağını kırarak şampiyon olacağız.” Emre Can BAYRAM 

 Teklif yok 

Özelikle son 2 sezona damga vurarak  birçok kulübün transfer listesinde yer alan Okan Eken, transfer iddialarıyla ilgili net konuştu: Teklif yok 

***********

Zonguldak Kömürspor’da 2,5 sezonda 24 gol kaydeden Okan Eken, özellikle  3’üncü Ligde takımın gol yükünü çekti. Geçtiğimiz sezonu 11 golle tamamlayan Okan,  bu sezon ise yine 11 golle oynadı. Güçlü fiziği ve hava toplarındaki hakimiyeti ile birçok kulübün transfer listesinde olduğu öğrenilen Okan, transferiyle ilgili şunları söyledi; “2,5 sezondur Zonguldak Kömürspor forması giyiyorum. 2 yıl daha sözleşmem var. Şuan için transfer konusunu düşünmüyorum. Zonguldak Kömürspor’un futbolcusuyum. Tüm konsantrasyonumu Play-Off maçlarına verdim. Transferi konuşmak için erkeni Şimdilik bir teklif de yok”

24

Okan Eken, 2,5 sezondur formasın giydiği kırmızı-lacivertli takım 24 gol kaydetti

 

*****Diğer eşlemle hakkında konuşan Okan,  “Diğer yarı final maçında Play-of maçında Kızılcabölük favori gibi gözüküyor ama Düzyurt kendi evinde oynayacağı için avantajlı. Eğer kendi evinde de iyi bir skor alırsa bence Kızılcabölükspor’u mağlup edebilir. Tire’yi eledikten sonra bence final maçında Düzyurt ya da Kızılcabölük bizim için hiç fark etmez”
 

Tire Mesaisi devam etti 

Zonguldak Kömürspor, yarın karşılaşacağı  Tire 1922spor maçının hazırlıklarını dünde sürdürdü. Kırmızı-lacivertli takım, maçın oynanacağı Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda yaptığı idmanla Tire’ye bileniyor. Teknik Direktör Şenol Demir, futbolcularını bu zorlu maça hem fiziksel hem de mentel olarak hazırlanıyor. Bugünü dinlenerek geçirecek  Kırmızı-lacivertli takım, maç saatini beklemeye başlayacak.