Malatya’nın ev sahipliği yaptığı Okullar arası Küçükler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’nda 5’nci olan Yayla Ortaokulu Takımı, dün Okul Müdürü Ahmet Bozdemir’i ziyaret etti.

 

***************

 

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Okul Sporları Federasyonu'nun düzenlediği "Okullar Arası Küçükler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası"na katılan Yayla İlköğretim Okulu’nun erkek takımı 5. oldu.

Malatya’da düzenlenen Şampiyonada Amasya, Ankara, Aydın, Batman, Elazığ, Erzurum, Hatay, İstanbul, İzmir, Muğla, Rize, Samsun, Sivas, Yalova, Zonguldak, Adana, Bursa, Gaziantep, Kayseri, Trabzon ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden 144 sporcu katıldı.

Erkeklerde ise şampiyonayı Yalova Atatürk Ortaokulu birincilik, Ankara Özel Samanyolu Nurettin Topçu Ortaokulu ikincilik, Ankara Özel Batıkent Samanyolu Ortaokulu üçüncülük, Malatya Özel Rahime Batu Ortaokulu da dördüncü, Yayla İlköğretim Okulu beşinci olarak tamamladı. Okul yönetimi ve sporcu velileri, beşinci olarak dönen Masa tenisi erkek takımını başarılarından dolayı kutladı.

Öğretmen ve velilerinde katıldığı törende Okul Müdürü Ahmet Bozdemir, Şampiyonadan dönen Antrenör Kudret Demirel, sporcular Furkan Uslu, Furkan Coşkun, Alper Çaluk ve Emirhan Tunç’u kutladı.

Şampiyonada çok önemli ekipleri geride bırakarak beşinci olduklarına değinen Antrenör Kudret Demirel, “Sporcuların İleride daha iyi olacaklarına inanıyorum. Yayla İlköğretim Okulu yıldız kızlarda olduğu gibi küçük erkeklerde de masa tenisine ne kadar önem verdiğini göstermiştir. Bunun da değerlendirilmesi gerekiyor. Zor şartlarda son gün Malatya’ya uçakla ulaştık. Sınav olduğu için uçakla geri dönmek zorunda kaldık. Tabii bunlarda maddiyat istiyor, kolay işler değil. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. “ dedi.