Yaz Spor Okulların kapsamında faaliyetlerine devam eden futbol branşında ilgi artarak devam ediyor… Futbola meraklı olan gençler tecrübeli antrenörler Köksal Kasım ve Selim Oral’dan futbol eğitimlerini alarak yeteneklerini ön plana çıkartma imkanı buluyor.

Gençlik Spor Bakanlığı tarafından 81’ilde eş zamanlı olarak açılan yaz spor okullarına ilgi artarak devam ediyor. Zonguldak’ta farklı branşlarda faaliyetlerine devam yaz spor okullarında çocuklar ücretsiz şekilde spor branşlarda faydalanarak, boş zamanlarını değerlendiriyor. Özellikle yoğun bir ilginin gösterildiği futbol branşında Futbol ve Hokey antrenörü Köksal Kasım ve futbol antrenörü Selim Oral, Fener sahasında 5-18 yaş grubunda ki çocuklara futbolun temel eğitimlerini veriyor.  Yaz boyunca devam edecek futbol eğitimlerinde yetenekli olan sporcular, kulüplerin altyapılarına kazandırılarak lisans çıkartılacak.

Futbol antrenörü Selim Oral; ‘’Futbol branşına müthiş bir ilgi var’’

Futbol antrenörü Selim Oral, ilginin artarak devam ettiğini söyleyerek, ‘’ Futbola ilgi artarak devam ediyor. Zaten Zonguldak’ta futbola müthiş bir ilgi var. Burada çocuklarımız futbolun temel eğitimlerini alarak yeteneklerini ön plana çıkartma imkanı buluyor. Yaz boyunca ücretsiz şekilde devam edecek olan eğitimlerde yetenekli olan sporcular keşfedilerek kulüplerin alt yapılarına kazandırılacak’’dedi.

Emre Can BAYRAM