Kırmızı-lacivertli takımda bu sezonun öne çıkan isimlerin başında gelen Hüseyin Yılmaz, Büyükçekmecespor maçı öncesi iddialı.

Teknik Direktör Cahit Terzi’nin keşfettiği genç yetenek, Büyükçekmecespor ile oynanan ilk maçta performansı ve attığı golle takımına galibiyeti getiren isim olmuştu. O maçta 1-0 geriye düşen Zonguldak Kömürspor önce Serkan Küçük’ün penaltı golüyle 1-1’lik eşitliği yakalamış ardından Hüseyin Yılmaz’ın ceza sahası dışından enfes golüyle galibiyete uzanmıştı.

İşte o golün kahramanı Hüseyin Yılmaz, önemli olanın takımının galibiyeti olduğunu belirterek, “O maçtaki golüm unutulmaz. Attığım golle takımımım galibiyet alması benim sevincimi 2 kat arttırmıştı. Tabi her futbolcu gibi yine Büyükçekmece’ye gol atmak isterim. Ama önemli olan benim gol atmam değil takımımın kazanması” dedi.

“GALİBİYETİ TEKRARLAYACAĞIZ”

Pazartesi günü oynanacak maçta kazanacaklarını, ancak liderlik için beraberliğin de yeteceğini hatırlatan Yılmaz, “İstanbul’a galibiyet için gideceğiz. Takımda ki ağabeylerim ile çok iyi konsantre oluyoruz. Bu maç Play-Off’a lider gidebilmemiz için çok önemli. Büyükçekmece maçında puan yada puanlar alıp normal sezonu lider bitirmek istiyoruz.  Büyükçekmecespor’u ilk maçta yenmiştik. Bunu Pazartesi günü yine tekrarlayacağız ve böylelikle Play-Off’larda tek maç oynayacağız” dedi.

Eren ARSLANYILMAZ