Ahmet Küçük, 1966 Zonguldak Taraftarlar Derneği’nin yeni başkanı oldu

YENİ BAŞKAN AHMET KÜÇÜK

1966 Taraftarlar Derneği Başkanı Bayram Demir, koltuğu Ahmet Küçük’e devretti. İlk açıklamalarında Birlik ve beraberlik mesajları veren Derneğin yeni başkanı Ahmet Küçük, takımın ve kulüp Başkanı Süleyman Caner’in arkasında olduklarını söyleyerek yeni projelerle Zonguldak Kömürspor’a destek sözü verdi.

****************

1966 Taraftarlar Derneği Başkanı Bayram Demir, dün Yaman Kilise restrauntta yapılan kongrenin ardından başkanlığı Ahmet Küçük’e devretti. 1966 Taraftarlar Derneği Başkanı Ahmet Küçük basın mensuplarının karşısına geçerek, birlik beraberlik mesajları verdi. Başkan Ahmet Küçük, Zonguldak Kömürspor’u iyi yerlere getirebilmek için yönetim olarak ellerinden gelen mücadeleyi vereceklerini vurguladı.

 “MAÇLARIN EN YAKIN YERDE OYNANMASI İÇİN İMZA KAMPANYASI BAŞLATACAĞIZ”

Zonguldak Kömürspor’un maçlarını en yakın yerde oynaması için imza kampanyası başlatacaklarını söyleyen Küçük, “ 20 gün içerisinde Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu için imza kampanyası başlatacağız. Zonguldak’ta Kilimli Stadyumumuz var, Kozlu’da Şehir Stadyumumuz var Zonguldak’ın Devrek Stadyumunda oynaması biraz zor oluyor. Taraftarımızın da Devrek’e gitmekte zorlanıyor. O yüzden maçlarımızın en yakın Stadyumunda oynanması için imza kampanyası başlatacağız. Başkanımız Süleyman Caner’le vaktimiz oldukça istişare yapacağız. “

“KÖMÜRSPOR’A GELİR ETMEK İÇİN BÜFE VE STORE YAPACAĞIZ”

Zonguldak Kömürspor’un iyi yerlere gelmesi projeler ürettiklerini ifade eden Başkan Küçük, “Zonguldak Kömürspor’un iyi yerlere gelebilmesi için Fener sahasının oralarda ya da Stadyumun oralarda bir büfe isteyeceğiz. Taraftarlar Derneği adına yapacağız. Oradan gelen geliri de Zonguldak Kömürspor’a aktaracağız. Zonguldak Kömürspor Store için görüşmelerimiz sürüyor. En kısa zamanda onu da hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu.

Emre Can BAYRAM

 Başkan Ahmet Küçük,  Kırmızı-lacivertli renklere gönül veren herkesin diline pelesenk olacak bir slogana imza attı.   ‘Diriliş’ sloganı ile yola çıkan  Başkan Küçük ve yeni yönetimi  aynı zaman üzerinde ‘Diriliş’ yazan tişörtleri piyasa sürerek, Zonguldak Kömürspor Sevdalılarını  dirilişe davet etti.

 ‘’ZONGULDAK HALKINI DİRİLİŞE DAVET EDİYORUM”

1966 Taraftarlar Derneği Başkanı Ahmet Küçük, Zonguldak halkını dirilişe davet ettiklerini ifade ederek, “Zonguldak Kömürspor’a bir şeyler vermek için geldik. Şuana kadar dernek çatısı altında 900 üyemiz oldu. Amacımız 10000 üye yapmak. Artık üyelik sistemi, şeklinde dernek çatısı altında herkes Zonguldak Kömürspor’a katkı verebilecek. Aylık 120 lira günlük 10 liraya takabil ediyor. Çatımız altında Genç Zonguldaklıları da Ultra Elması ve Karaelması davet ettik. Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanımız Süleyman Caner’in sonuna kadar arkasındayız. Zonguldak’a halkını dirilişe davet ediyoruz. Bu nedenle de dernek üyelerimiz için diriliş tişörtleri yaptık. Sene de bir kez de üyelerimiz için yemek düzenleyeceğiz. Sonra dernek olarak Süleyman Başkanımızla inşallah transfer çalışmalarına da yardımcı olacağız. Yönetim olarak ölümüne kadar başkanımızın arkasındayız” dedi.

İşte Yeni yönetim

Başkan Ahmet Küçük, Başkan Yardımcısı Reha Poyraz, Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Caner Baydar, Muhasip Bayram Demir, Üyeler Nevzat Ay, Levent Demirtürk, Tuncay Cihan. 

1966 Taraftarlar Derneği eski Başkanı Bayram Demir, başkanlık yaptığı süre içerisinde aktif olarak çalıştıklarını söyleyerek, “2015 Şubat ayında kurmuş olduğumuz Zonguldak 1966 Taraftarlar Derneğini kardeşim Ahmet Küçük’e devrediyorum. Bu zamana kadar yapmış olduğumuz organizasyonları kısa kısa anlatmak istiyorum. Deplasmanlara giderek Kulüp Başkanları ile görüşerek temsili madenci heykeli ve bastonumuzu verdik. Tuzlaspor burada şampiyon oldu beraber burada kutladık. Geçen yıl play-of’ta kaybettiğimiz İstanbulspor maçında bizleri desteklemeye geldiler. Başkanlık görevini en iyi şekilde Ahmet Küçük’ün idare edeceğini düşündüğüm için ona bırakıyorum. Kurmuş olduğumuz dernekte emeği geçen Cevat Laçin kardeşimize de teşekkür ediyorum.”