Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanlığına yeni seçilen Kemal Demir ve yönetimi ziyaret turuna devam ediyor. Destek turunda ilk olarak Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'i ziyaret eden Demir, bu kez de İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Demir taşı makamında ziyaret etti. Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Kemal Demir, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Demir taş’a önceden yapmış olduğu yardımlar için teşekkür ederek yapılan yardımlar devam etmesini ricasında bulundu. Demir taş, yasa yetkiler neyi emrederse amatör spor için kullanacağının sözünü verdi.

“Yasa ve yetkiler neyi emrediyorsa sizler için kullanacağım”
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Demirtaş, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonun çocukları kötü alışkanlıklardan kurtarmak için mücadele verdiğini söyleyerek; “Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarmak için ellerinizden geleni yapıyorsunuz. Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan kurtarmak için mücadele veriyorsunuz sizi bu konuda tebrik ediyorum. Yeni görevinizde başarılar diliyorum. Bundan sonra daha başarılı olacağınıza inanıyorum spor anlamında çok hizmet vereceğinize inanıyorum. 150 tane çocuğumuz Türkiye Genelinde dereceye girdi. Sayın Valimizin talimatı ile Özel İdare olarak o çocuklarımızı ödüllendireceğiz. Türkiye Genellinde başarı elde etmesi az bir olay değil. Bundan sonra ki çalışmalarınız da başarılarınızın devamını diliyorum. Yasa ve yetkiler neyi emrediyorsa sizler için kullanacağım. “dedi.

“Biz sadece gönül hizmeti yarışına girdik”

Gençlerin kötü alışkanlıklardan kurtulup iyi yerlere gelmesinde Özel İdarenin çok büyük payı olduğunu söyleyen Demir, “Şimdi biz acemiyiz. Amatör Spor Kulüplerini yeni aldık. Ama 10 senedir bu amatör sporun içerisindeyiz. Aslında hepimiz amatör sporun içerisindeyiz. Biz sadece gönül hizmeti yarışının içerisine girdik. Bayrak bize devredildi. Siz büyüklerimiz imza yetkisi olanlar yardım etmezse bizim pek bir şey yapmamız imkânsız. Tabii ki de bizlerde bir şeyler yapmak için mücadele edeceğiz. Özel idarenin amatör spora verdiği katkıyı hepimiz biliyoruz. Biz bu katkıların devam etmesini temenni ediyoruz. Biz bu gençlerimizi kahvehane köşelerinden içki masalarından bu 150 tane sporcumuz kurtulup iyi yerlere geldiyse bunda Özel İdarenin de çok büyük payı vardır. Hep beraber olursak bu rakamlar üç bin beş bini bulacağına eminim. Bizim sadece futbol değiliz. Amatör olarak yapılan futbollar da bunun içerisindedir. Destekler ne olur hediye olur malzeme olur il dışına giderken yardımcı olmak olur. Tabi ki de prosedürün dışına çıkmanızı istemiyiz. Yaptığınız ve yapacağınız yardımlar için sizlere teşekkür ediyorum.”

Emre Can BAYRAM