YENİ SEZONDA HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

Kilimli Belediyespor’un teknik direktörü Selahattin Bayar, transfer çalışmaları ve yeni sezon planlamaları hakkında bilgiler verdi. 

Süper Amatör Lig ekibi Kilimli Belediyespor, Kulüp Başkanı Musa Bahadır yönetiminde güçlü bir yönetim oluşturarak, teknik direktör Selahattin Bayar’ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına devam ediyor.Sarısiyahlı ekibin teknik patronu Selahattin Bayar, iç ve dış transferlerin devam ettiğini söyleyerek, hedeflerinin yeni sezonda şampiyonluk olduğunu altını çizdi.  Bayar, ayrıca 24 Ağustos’ta sonra top başı yapacaklarını ve yeni sezonda farklı bir Kilimli Belediyespor izleteceklerini söyledi. 

Selahattin Bayar; ‘’4 oyuncuyu aramıza katacağız’’

Kilimli Belediyespor’un teknik patronu Selahattin Bayar, iç ve dış transferlerin devam ettiğini söyleyerek, ‘’İç transferden geçen seneden 15 16 tane oyuncularımız vardı. Onlardan 5 tanesi ile yola devam edeceğiz. Diğerlerine ise kulüp bulmalarını söyledik. Dış transferde çalışmalarımız devam ediyor. 4 tane daha oyuncu katacağız aramıza bunlar 1 hafta sonra netleşecek. Bu 4 tane oyuncu görüştüğümüz oyuncuların dışında. Hatta bugün 2 tanesi ile görüştüm onlarda bu hafta içi haber verecekler’’dedi. 

Bayar; ‘’Şampiyon olaca bir kadro kurmaya çalışıyoruz’’

Şampiyon olacak bir kadro kurmaya çalıştıklarını ifade eden Bayaar, ‘’İyi bir takım kurarak Kilimli Belediyespor’u Bölgesel Amatör Lige çıkarmaya çalışıyoruz. Kilimli Belediyespor’un laik olduğu yer 3. Lig ve 2.Lig. Başkanımız Musa Bahadırında hedefi var. Takımı Bölgesel Amatör Lige değil 3.Lig ve 2.Lige çıkarmak istiyor. Bizde bunu yapacak bir kadro kurmaya çalışıyoruz. Başkanımız Musa Bahadır da bunun için elinden gelen desteği veriyor. İnşallah bu sezon farklı bir Kilimli Belediyesporizleyeceğiz’’diye konuştu. 

Selahattin Bayar; ’24 Ağustos’tan sonra top başı yapacağız’’

Kilimli Belediyespor’un teknik direktörü Selahattin Bayar,24 Ağustos’tan sonra top başı yapacaklarını söyleyerek, ‘’Toti olsun, Kaan olsun bunları biz tanıyoruz. Bildiğimiz oyuncular. Bunlarla ilgili kafamızda hiçbir soru işareti yok. Yabancı oyuncularla ilgili tanımıyoruz bilmiyoruz. Araştırıyoruz araştırmamızın sonucunda iyi oyuncular olduğu söyleniyor. Aramıza katıldıkları sonra göreceğiz. Sezon açılışını ise Kurban Bayramından sonra Ağustos’un 24’ünde yapacağız. Sizleri de davet edeceğiz’’dedi. 

Bayar; ‘’Yardımcı antrenör konusunda Köksal Kasım’la çalışacağız’’

Yardımcı antrenör olarak Köksal Kasım’la çalışacaklarını söyleyerek, ‘’Köksal Kasım hoca benim takım arkadaşım. Bundan 20 sene önce Zonguldak paf takımında takım arkadaşlığı yaptık. O da sanırsam Beden terbiyesinde çalışıyor. İnşallah bir sorun olmazsa onunla beraber bu sene çalışacağız’’şeklinde konuştu.

Emre Can BAYRAM