Zonguldak Kömürspor’un Keçiörengücüspor’dan bonservisini alarak takıma tekrar kattığı forvet oyuncusu Okan Eken dün akşam takımla birlikte antrenmanlara katıldı.

Zonguldak Kömürspor’un tecrübeli forvet oyuncusu Okan Eken, antrenmanın ardından açıklamalarda bulundu. Zonguldak Kömürspor’un forvet oyuncusu Okan Eken, yeni sezonda da gollerine devam edeceğini söyleyerek, bu sene taraftarın desteği ile şampiyonluğu yakalayacaklarını söyledi.

‘’Bu sene bambaşka bir Zonguldak Kömürspor izleteceğiz’’

Zonguldak Kömürspor’un forvet oyuncusu Okan Eken, bu sene bambaşka bir Zonguldak Kömürspor izleteceklerini söyleyerek, ‘’Eski takımıma döndüğüm için çok mutluyum. Güzel bir oluşum içindeyiz. Bu sene hedefimiz olduğu için bir çok arkadaşımız burada. Cahit hocamızda geldi. Bu sene bambaşka bir Zonguldak Kömürspor izletmek istiyoruz. Bu sene çok iyi olacağından eminim. Bunun içinde çalışmalarımıza başladık. Bana güvenen herkesi mahcup etmeyeceğim. Gollerime yine yeni sezonda da devam edeceğim. İnşallah taraftarımızın desteği ile yeni sezonda hedeflediğimiz şampiyonluğa ulaşacağız’’dedi.

Emre Can BAYRAM