YENİ TRANSFERLERİN KATILMASIYLA DAHA DA GÜÇLENDİK

Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Cahit Terzi, Bolu’da ki ikinci etap kamp çalışmalarını değerlendirdi.

Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Cahit Terzi, yeni transferlerin katılmasıyla takımın daha da güçlendiğini söyleyerek, ‘’ ’Bolu kampınız verimli geçiyor. Yeni transferlerin katılmasıyla birlikte takımımız daha da güçlendi. Günden güne daha iyiye gidiyoruz’’dedi. 

‘’Bolu kampı verimli geçiyor’’

Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Cahit Terzi, Bolu kampının verimli geçtiğini söyleyerek, ‘’Bolu kampınız güzel geçiyor. Yeni transferlerin katılmasıyla birlikte takımımız daha da güçlendi. Yeni sezon hazırlıklarımız devam ediyor. Günden güne daha iyiye gidiyoruz. İlk hazırlık maçında Silivrispor’u 2-1 yendik. Yarın ikinci hazırlık maçında Kastamonuspor’la oynayacağız. Hazırlık maçlarının önemi eksikleri ve hataları görmek. İnşallah Bolu kampında yapacağımız hazırlık maçlarıyla birlikte lige hazır bir şekilde kentimize döneceğiz’’dedi. 

‘’Yeni transfer Emre Kara takımımıza katkı verecek bir oyuncu’’

Yeni transfer Emre Kara’nın  takıma çok katkı sağlayacağını ifade eden Terzi, ‘’Yeni Orduspor’dantransfer ettiğimiz Emre Kara, gösterdiği performansla doğru bir transfer olduğunu göstermeye başladı. Gerçekten iyi bir oyuncu. Bize de katkı çok katkı vereceğine eminim. Silivrispor maçında da bir gol attı. Önemli olan ligde göstereceği performans. İnşallah ligde de gollerine devam ederek takımımıza katkı verecek’’diye konuştu.

‘’Okan Eken ve Onur Eriş’in durumları gayet iyi’’

Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Cahit Terzi, Okan Eken ve Onur Eriş’in durumlarının  iyiolduğunu söyleyerek,‘’Okan Eken ve Onur Eriş’indurumları gayet iyi. Onlarda yavaş yavaş eski formalarına geri dönüyor. İnşallah bu sene de takımlarına katkı sağlamaya devam edecekler. Onlar bizim için önemli oyuncular. İnşallah Bolu kampının tamamlamasıyla onlarda lige hazır bir şekilde dönecekler’’şeklinde konuştu. 

Emre Can BAYRAM