2009 yılında Zonguldak’ta faaliyete geçen Trabzonspor Yaz Futbol Okulu, bu yaz okulların kapanmasının ardından tekrar hizmete girecek. Bu yaz daha geniş kapsamlı çalışmak ve daha çok çocuğa futbolu aşılamak için kolları sıvayan Trabzonspor Yaz Futbol Okulu Antrenörleri, alanını genişletti.

Kurulduğu yıldan itibaren geçen 3,5 yıllık süreçte Kozlu’da minik futbol severlerle buluşan Trabzonspor Yaz Futbol Okulu, merkezde de şubesini açarak futbolcu potansiyelini artırmayı hedefliyor. Trabzonspor Yaz Futbol Okulu, Merkezdeki Ayçiçek Halı Sahası’nda okulların kapanmasının ardından 17 Haziran 2013 tarihinde, 2000-2006 arası doğumlu sporculara futbolun temel eğitimini verecek.

Abdülkadir Kalyoncu, Burhan Arık, Bülent Şen ve Turgay Yavuz yönetimindeki Trabzonspor Yaz Futbol Okulu, bu yaz Ayçiçek Halı Sahası’nda yapılacak çalışmalarda antrenör kadrosuna yeni bir imsi dahil edecek.

Zonguldak ve Türk Futboluna yeni yıldızları kazandırmayı kendilerine hedef koyarak yola çıktıklarını belirten Antrenör Burhan Arık, “Sadece kozlu dar bir alan da 3,5 yıldır çalışmalarımızı sürdürmüştük. Yine Kozlu2da faaliyetlerimiz sürecek ekstra olarak Merkezde de şubemizi açacağız. 17 Haziran 2013 tarihinden itibaren Ayçiçek Halı Sahası’nda çalışmalarımız başlayacak. Kayıtlarımız başlamıştır. Aynı zamanda bünyemizde futbolun temel eğitimini vereceğimiz sporcuları Trabzonspor’un alt yapılarına kazandırmayı amaçladık” dedi.

Eren ARSLANYILMAZ