Kozlu Belediyespor, Sultangazispor yenilgisini unuttu. Yeşil-beyazlı takım, ilk yarı için kalan 2 maçı kazanarak, sezonun ikinci perdesine umutla girmek istiyor. 2 haftada alınacak 6 puanla tekrar zirve yarışını sürdürecek olan Kozlu Belediyespor, öncelikle hafta sonu oynayacağı zorlu Çatalcaspor maçına odaklandı.

15 Aralık Pazar günü zirve ortaklarından Çatalcaspor;’u sahasında konuk edecek Kozlu Belediyespor, zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürdü.

“TELAFİ EDECEĞİZ”

Kozlu’nun antrenörü Bülent Öztürk, Çatalcaspor maçı için takımına güvendiğini dile getirdi. Rakibine de göz ağı veren Öztürk, “Hafta sonu bu grubun tek yenilgisiz takımı Çatalcaspor ile karşılaşacağız. Bizim adımıza zorlu bir maç olacak. Son alınan Sultangazispor yenilgisi hak etmediğimiz bir yenilgi oldu. Sonuçta 3 puan uçtu gitti. Ben oyuncularıma güveniyorum. Sultangazispor yenilgisini, bu hafta içerde oynayacağımız Çatalcaspor maçıyla telafi edeceğiz. Evet, rakibimizi yenilgisiz durumda, ama yenilmeyecek bir takım değil. Bu grup öyle bir grup ki her takım her takımı yenebilir” dedi.

“KALAN MAÇLARI KAZANMALIYIZ”

İkinci yarıya umutla bakmak için Çatalca ve Körfez maçlarını kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını vurgulayan Öztürk, “Bu haftaya kadar yeterince puan kaybettik. Artık puan kaybına tahammülümüz yok. Bu iki maçı da kayıpsız atlatarak, ilk yarıyı bitirebildiğimiz yede bitirip, ikinci yarıya daha güçlü ve özgüveni yüksek bir takım olarak girmek istiyoruz” dedi.

 

 

 

 

Onurlu milliler yenildi

 

 

Kozlu Belediyesporlu Onur Mengi’nin yer aldığı Futsal Milli Takımı, özel maçta karşılaştığı Azerbaycan’a 4-1 mağlup oldu.

 

***********

Kozlu Belediyespor’da 2’nci sezonunu geçiren orta saha oyuncusu Onur Mengi, Azerbaycan ile oynanan karşılaşmada Futsal Milli takımının formasını giydi. Geçtiğimiz gün,  Kurtköy Kapalı Spor Salonu’nda konuk ettiğimiz Azerbaycan, ay-yıldızlı takımımızı 4-1 mağlup etti.

Futsal Milli takımına yeniden davet edilen Onur Mengi, uzun bir aradan sonra ay-yıldızlı forma ile çıktığı ilk maçta yenildi. Azerbaycan’a 4-1 yenilen millilerin tek sayısı Cem Keskin’den geldi.

Futsal Milli Takımımı 12 Aralık Perşembe günü (Bugün) Azerbaycan ile ikinci kez karşılaşacak.