Zonguldak U19 2’nci Amatör Küme’de şampiyon Kozlu Taşkömürüspor oldu. Şampiyonluğun belirleneceği son maçta Baştarlaspor’u 2-1 yenerek 12’de 12 yapan bordo-mavili takım tulum çıkardı.

Kozlu Taşkömürüspor’dan bir şampiyonluk daha… Alt yaş kategorilerine damga vuran Bordo-mavili takım, U13 Ligi şampiyonluğunun ardından U19 Ligi’nde de mutlu sona ulaştı.

Zonguldak U19 2’nci Amatör Küme’de bu yıl ilk kez boy gösteren Kozlu Taşkömürüspor, tüm maçlarını kazanarak yenilgisiz şampiyon oldu. Bordo-mavililer, 7 takımın mücadele ettiği ligde Baştarlaspor ile kıran kıran bir şampiyonluk yarışı verdi. Nefes kesen yarışta son maçta şampiyon takım belli oldu. Önceki gün Kozlu Sahası’nda oynanan şampiyonluk maçında Kozlu Taşkömürüspor ile Baştarlaspor karşılaştı. Bu maça kadar tüm maçlarını kazanan Kozlu Taşkömürüspor’a şampiyonluk için beraberlik dahi yetecekti. İlk 45 dakikasını 1-0 geride tamamlayan Kozlu takımı ikinci yarıda açıldı. Enes ve Burak’ın golleriyle maçı kazanan Kozlu Taşkömürüspor, bu galibiyetle 2013-2014 sezonunda şampiyonluğunu ilan etti.

“ŞAMPİYONLUĞU HAK ETTİK”

Kozlu takımının çalıştırıcısı Abdülkadir Kalyoncu, tüm sezon boyunca disiplinli bir şekilde çalışmanın meyvesini topladıklarını söyleyerek, “Bu yaş kategorisinin altındaki futbolcu kadromuzla ilk kez mücadele ettiğimiz ligde şampiyon olduk. Çok çalıştık ve neticesinde hak ettiğimiz bir şampiyonluk aldık. Tüm futbolcularımı teknik ekipteki arkadaşlarımı tebrik ediyorum” dedi.