Zonguldak Kömürspor’un Teknik Patronu Şenol Demir, zor bir müsabakanın kendilerini beklediğini söyleyerek, “Ne açıdan zor? Rakibin konumu itibariyle zor bir müsabaka olacak. Fethiyespor küme düşüyor ve kritik bir pozisyon içerisinde ama yapacak bir şey yok. Ama rakibin küme düşmesi bizi ilgilendirmiyor. Rakip 10 maçtır kazanmıyormuş. Bunlar bizi ilgilendirmiyor. Çünkü biz yenmek sahaya çıkacağız ”dedi.  Zonguldak Kömürspor’un Teknik Direktörü Şenol Demir, Fethiyespor maçında tecrübeli oyuncu Sefa Aksoy’un cezalı olduğunu ve sarı kart sınırında da oyuncuların olduğunu vurguladı.

“Zor bir müsabaka bizi bekliyor”

Zonguldak Kömürspor’un Teknik Direktörü Şenol Demir,zor bir müsabakanın kendilerini beklediğini ifade ederek, “Hazırlıklarımızı yapıldı. Bugün son hazırlıklarımızı tamamladık. Allah nasip ederse Cumartesi günü yola çıkacağız. Zor bir müsabaka gerçekten bizi bekliyor. Ne açıdan zor? Rakibin konumu itibariyle zor bir müsabaka olacak. Fethiyespor küme düşüyor ve kritik bir pozisyon içerisinde ama yapacak bir şey yok. Ama rakibin küme düşmesi bizi ilgilendirmiyor. Rakip 10 maçtır kazanmıyormuş. Bunlar bizi ilgilendirmiyor. Çünkü biz yenmek sahaya çıkacağız. Zonguldakspor’un yapacağı bir şey yok. Müsabaka oynanmadan kazanılmıyor. Play off iddiamızı devam ettirmek için bu maçı kazanmak istiyoruz. Niyetimiz planlamamız ve isteğimiz bu yönde. İnşallah bunun karşılığını da alırız ”dedi.

“Sarı kart sınırında oyuncularımız var”

Sarı kart sınırında oyuncuların olduğunu söyleyen Demir, “Bu futbol sen yenemezsin rakiplerde yenemez. Keçiörengücüspor’un Anadolu Üsküdarspor’u yeneceğinin garatisi yok. Sivas Belediyespor’un da Amedspor’un yeneceğinin garantisi yok.  Matematiksel olarak olay bu şekilde. İnşallah oradan 3puan alıp geleceğiz. Bir tek sefa cezalı. Onur Okan Erdinç bunlar 3 kart sınırında. Cezalı olan oyuncuların yerine oynayacak olan arkadaşlarımız var. “

Emre Can BAYRAM