Spor Toto 3’üncü Lig’de Play-Off  mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor’da Teknik Direktör Cahit Terzi, zorlu Çatalcaspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.  Kırmızı-lacivertli takımın Fener Sahası’nda ki idmanı öncesi basın mensuplarına konuşan Terzi, Çatalacaspor maçının önemli olduğunu söyledi. Play-Off’lara avantajlı gitmek istediklerini söyleyen Terzi,  Ligi üçüncü bitirme anlamında Çatalca maçı bizim için önemli.  Statü gereği Play-Off’taki ilk maçlar çift maç üzerinden oynanacak. Bu maçlarda saha avantajını kullanmak istiyoruz.   Ligi 2’nci ve 3’üncü bitirenler ilk maçlarını kendi sahasında oynayacak. Bu nedenle yerimizi korumak istiyoruz.  Mutlaka İstanbul’dan iyi bir sonuçla dönmemiz gerekiyor. Oyuncularımız uyumlu bir şekilde çalışıyor, bunu da lig maçlarına yansıyor. Oyuncularımızın birçoğu ilk kez profesyonel ligde oynadı bu sezon, buna alıştılar. Sezonun ikinci yarısına başlarken kriz anı yaşadık. Bu kriz 5-6 hafta sürdü, tabi bunu aşmasını bildik. Onun için şuan Play-Off şansımız garanti. İlk 5’in içerisindeyiz ancak ligi üçüncü bitirmek için Çatalca, Tuzlaspor, Şekerspor maçı çok önemli. Bu üç maçı da başarıyla geçerek üçüncü olarak bitirme amacındayız” dedi.

 Sarı alarm!

 Zonguldak Kömürspor’da 3 sarı kartı bulunan  Onur Eriş, Berkan Akdeniz ve Mert Caymaz sınırda.

 **********

Spor Toto 3’üncü Ligin 31’inci haftasında Zonguldak Kömürspor, Pazar günü zorlu İstanbul deplasmanında Çatalcaspor’un konuğu olacak.  Play-Off yarışı açısından kritik bir öneme sahip bu maç öncesi kırmızı-lacivertli takımda bir yandan İstanbul’dan  alınacak 3 puan hesapları yapılırken, diğer bir yandan da akıllar sarı kart sınırında bulunan oyuncularda.
Çatalcaspor  deplasmanına çıkacak  Zonguldak Kömürspor, sarı kart sınırında bulunan futbolcular bu kritik mücadele öncesi teknik direktör Cahit Terzi’yi  zorluyor.  Onur Eriş, Berkan Akdeniz ve Mert Caymaz gibi takımın  önemli isimlerinin 3 sarı kartı bulunması sebebiyle Pazar günkü karşılaşmada deneyimli çalıştırıcı   bu futbolculardan tedbirli olmalarını istedi.