YEŞİLTEPE 90’DA GÜLDÜ

2. Amatör Merkez A Grubunun 3’üncü haftasında Yeşiltepespor, Cumartesi günü Fener sahasında Cumayanıspor’u konuk etti. Yeşiltepespor, rakibi Cumayanıspor karşısında 10 kişi kalsa da 90’uncu dakika da Anıl’ın attığı golle maçı 2-1 kazanmasını bildi.

İlk yarıda sessizlik

Maça etkili başlayan Yeşiltepespor ilk dakikalardan itibaren maçın kontrolünü eline alan isimdi. Yeşiltepespor gol için yüklense de bir türlü sonuç alamadı. Maçta gol olmayınca ilk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi.

Anıl Böyle istedi

İkinci yarıya kaldığı yerden devam eden Yeşiltespor, aradığı golü 68’inci dakika da Erhan’la buldu.(1-0) Golün ardından beraberlik için yüklenen Cumayanıspor, ceza sahası içinde rakip Yeşiltepeoyuncusunun eline çarpması sonucunda penaltı kazandı. Topun başına geçen Ufuk topu filelerle buluşturarak beraberliği yakaladı.(1-1) Yeşiltepespor71’inci dakika da Kerimin hakeme itirazı sonucunda ikinci sarıdan kırmızı kart görerek 10 kişi kaldı. Maçın son bölümlerinde baskıyı iyice arttıran Yeşiltepespor, 90’uncu dakika da Anıl’ın golüyle 2-1 öne geçti. Maçın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca Yeşiltespor, maçı 2-1 kazandı. YeşiltesporCumayanıspor galibiyetinin ardından puanını 6’ya çıkardı. 

Emre Can BAYRAM

SAHA: Fener

HAKEMLER: Oğuzhan Keçeci**, İbrahim Kandemir**, Emre Tamboğa Filyos **

YEŞİLTEPESPOR: Mustafa**, Yaşarcan**, Erhan**(Dk.84 Emre*)Emrecan Köse **, Alper***, Kerim***, Ahmet**, Ayhan*(Dk.6 Anıl***), Ferdi***, Emrecan İslam***, Tayfun***

CUMAYANISPOR: Sergen*, Erdoğan*, Yasin**(Dk.11 Murat**), Fuat**, Ufuk*, Doğanberk**, Ersan**, Tayfun**, Gökhan**(Dk.46 Mehmet*)Burak Korkmaz*, Burak Altay**

GOLLER: Dk.68 Erhan, Dk.90 Anıl(Yeşiltepespor), Dk.70 Ufuk(P)(Cumayanıspor)

KIRMIZI KART: Dk.71 Kerim(Yeşiltepespor)