Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, ertelenen olağan üstü kongrenin ardından açıklamalarda bulundu.

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, olağan üstü kongreye iyi hazırlanamadıklarını söyleyerek, ‘’ Kongre ile ilgili bir çalışma yapamadık yeterince. 1 haftalık süreçte açığı tamamlayarak yönetim kurulu açısından yapabileceğimizin en iyisini, katılım sağlanırsa eğer, yapacağız’’dedi.

‘’Kongre ile ilgili gerekli çalışmayı yapamadık’’

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, kongre ile ilgili gerekli çalışmayı yapamadıklarını söyleyerek, “Bayram boyunca rahatsızlığım oldu. Kongre ile ilgili bir çalışma yapamadık yeterince. 1 haftalık süreçte açığı tamamlayarak yönetim kurulu açısından yapabileceğimizin en iyisini, katılım sağlanırsa eğer, yapacağız. Zonguldak Kömürspor’a hizmet edecek yönetim kurulunu oluşturmaya çalışacağız. Bir hafta sonraki kongrede gerçekleştirebilirsek, iyi bir ekiple yola çıkacağız.” dedi.

 ‘’Kampanya ile ilgili bilgiyi bu hafta sonu alacağız’’

Vali Ahmet Çınar’ın Kömürspor yararına düzenlediği kampanya ile ilgili bilgiyi bu hafta alacaklarını ifade eden Başkan Caner, “Vali Bey’in yapmış olduğu kampanyayı kendisi takip ediyor. Bu hafta kendisinden bilgi alacağız. İnşallah olumlu sonuç alırız. Hoca konusunda da çalışmalarımız devam ediyor. Elimizde olan futbolcuları yine bizimle tutmaya çalışıyoruz. Onun yanı sıra transfer komitesindeki Hakan Hürfikir arkadaşımız gerekli çalışmaları yapıyor. İnşallah iyi bir hava yakalarız. Kent olarak bir hava yakalayabilmek oldukça önemli.  İyi bir hava yakalarsak enerji sezonda futbolculara ve taraftara yansır. Sonuçta iyi olur’’diye konuştu.

‘’Okan’ı geri alarak Onur’u da tutmak istiyoruz’’

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Okan Eken’i geri alarak Onur’u da tutmayı planladıklarını söyleyerek, “Onur’a teklifler var. Biz bu tekliflere yok diyemeyiz. Ama bizim gönlümüz imkanlarımızın en üstüne çıkarak, kent olarak bir fedakarlık yaparak, burada kalmasından yana. Okan’ı Keçiörengücü’ne verdiğimiz zaman Hakan arkadaşımız sözleşmesine 250 Bin TL’lik maddeyi koydurmuştu. 250 Bin TL’yi bulduğumuz zaman Okan’ın geri dönmesi neden olmasın? Okan bizim çocuğumuz. Bizim bir parçamız. Bizde daha başarılı olacağına inanıyorum. Çünkü bu kent onu seviyor. Kent ve taraftarla bütünleşmiş bir çocuğumuz. İnşallah takıma tekrar döndürürüz’’şeklinde konuştu.

Emre Can BAYRAM