Misli.Com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldakspor'un Galatasaray'dan transfer ettiği 19 yaşındaki genç oyuncu Atalay Yıldırım, önemli açıklamalarda bulundu. 
Yıldırım, " Zonguldak Kömürspor'a geldiğim için çok mutluyum. Burada olmamda ve bu transferde emeği geçen Zonguldakspor yönetim kurulu üyemiz Murat Candaş başta olmak üzere A.Ş Başkanımız Hakan Hürfikir ve hocamız Barış Şeref'e çok teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.  

EN İYİ ŞEKİLDE EN İYİ YERDE OLURUZ

Zonguldakspor'a transfer olduğu için çok mutlu olduğunu belirten Yıldırım, "Zonguldakspor'a geldiğim için çok mutluyum. En iyi şekilde en iyi yerde oluruz. Burada olmamda ve bu transferde emeği  geçen Zonguldakspor yönetim kurulu üyemiz Murat Candaş başta olmak üzere A.Ş Başkanımız Hakan Hürfikir ve hocamız Barış Şeref'e çok teşekkür ediyorum. Umarım ben de sezon sonuna kadar takıma en iyi şekilde katkı vereceğim. Bunun için elimden gelenin fazlasını yapacağım"dedi. 

O ARTIK GERİ DE KALDI

Galatasaray 'da oynamak büyük bir şans  olduğunu belirten Yıldırım, "Galatasaray gibi bir kulüpte oynamak büyük bir şans. Real Madrid maçında da çok güzel bir galibiyet almıştık, ben de gol atmıştım.Çok mutlu olmuştum. Ama geride kaldı. Artık kendi futbol hayatımı düşünüyorum. Umarım her şey benim için ve Zonguldakspor için çok daha iyi olur"dedi. 
(Halkın
 Sesi)