Sezon sonuna kadar Galatasaray’dan Zonguldakspor’a transfer olan 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Atalay Yıldırım, Kırmızı lacivertli forma altından başarı göstererek hedeflediği Süper lige yükselmek olduğunu söyledi. 

Misli. Com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldakspor’un Galatasaray’dan sezon sonuna kadar kiralık olarak transfer ettiği Milli oyuncu Atalay Yıldırım çok önemli açıklamalarda bulundu. 

Zonguldakspor’a geldiği için çok mutlu olduğunu belirten Yıldırım, kırmızı lacivertli forma altında başarı göstererek hedeflediği süper lige yükselmek olduğunu söyledi.      

BURADA OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM

Zonguldakspor’a geldiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Yıldırım, ‘’Çok mutluyum burada olduğum için. Sezon sonuna kadar kiralık geldim. Umarım benim için ve Zonguldakspor için her şey güzel olur. Bende saha içerisinde süre aldığım zaman içerisinde en iyiyi yapmak için mücadele edeceğim’’dedi.  

ÇAYCUMA KAMPI ÇOK FAYDALI GEÇTİ
Çaycuma’da yapılan kampın faydalı geçtiğini ifade eden Yıldırım, ‘’ Kamp süreci çok güzel ve faydalı geçti. Çok güzel bir ortam var burada. Benim yaşımda arkadaşlarda, tecrübeli isimler de var. Umarım her şey hepimiz için çok güzel olur’’dedi.  

FATİH TERİM’İN GENÇLER ÜZERİNDE DESTEĞİ VE İLGİSİ VAR

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim’in göz bebeği olduğu sorusuna da cevaplayan Yıldırım, ‘’ Fatih Hoca’nın sadece benim değil, tüm gençler üzerinde desteği, ilgisi var. Burada başarılı olan, iyi performans gösteren hedefe ulaşacaktır. Ben de tabiki hedefe ulaşmak istiyorum’’dedi.   

MİLLİ KAMP ÇOK FAYDALI GEÇTİ

Milli Takım kampı ile ilgili konuşan Yıldırım, “Kamp benim için çok faydalı geçti. Biz genç oyuncular için Milli Takım’a gitmek de önemli. İyi olduğumuz sürece orası bize her zaman açık. Milli Takım’da, Galatasaray’da, ZonguldaKspor’da çok önemli. 

HEDEFİM SÜPER LİG 

Zonguldakspor’da formayı kapmak için her türlü savaşa hazır olduğunu ve hedeflediği süper lige doğru da yükselmek istediğin ifade eden Yıldırım, ‘’Her türlü mücadeleye hazırım. Profesyonellik bunu gerektiriyor. Son nefesime kadar burası için mücadele edeceğim. Amacım adım adım, yavaş yavaş Süper Lig’e doğru yükselmek. Henüz çok gencim. Burada iyi bir performans gösterip üst liglere doğru çıkmak istiyorum’’dedi.   

TARAFTARLARIMIZ İÇİN BİZLER ÇOK ÖNEMLİYİZ

Zonguldakspor’un taraftarları hakkında konuşan Yıldırım, ‘’Zonguldakspor taraftarı için biz çok önemliyiz, bunu biliyoruz. Bizler de onlar için mücadele ediyoruz. Onları da çok seviyoruz. Umarım her şey Zonguldak halkı için de bizim için de çok güzel olur’’dedi. (Halkın
 Sesi)