Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullararası atletizm kros müsabakalarında, Kozlu Cengiz Topel Ortaokulu Atletizm Yıldız Kızlar takımı şampiyon oldu.

İl genelinde şampiyon olmanın mutluluğunu yaşayan Cengiz Topel Ortaokulu Atletizm Yıldız Kızlar Takımı, beraberinde Beden Eğitimi Öğretmenleri Soner Gürler, Okul Müdürü Osman Menteş ve İhsaniye Mahalle Muhtarı Orhan Sağlam ile birlikte Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’i makamında ziyaret ederek kupalarını Şahin’e takdim ettiler.

Kozlu’ya bu başarıyı kazandıran yıldız kızlar takımına, okul yönetimine ve öğretmenlerine teşekkür eden Şahin, kupayı Kozlu Belediyespor Kulübü’nün sergi salonunda sergilenmek üzere kulüp yöneticilerine teslim etti. Şahin genç sporcuların başarılarının devamını dilerken, “Bize bu mutluluğu yaşattıkları ve bu kupa ile geldikleri için takımımıza ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum. Kozlu’muzun yıldızı genç sporcularımızla daha da parlayacaktır. Derslerinde ve sporda başarılarının devamını diliyorum. Maddi manevi her zaman sporcularımızın yanında olacağız” dedi.

Şampiyon takım bundan sonra grup müsabakalarına katılarak Zonguldak’ı temsil edecek.