Dernek merkezinden yapılan açıklamaya göre Ereğli'de sosyal faaliyetleri ve üyeleri için düzenlediği etkinliklerle adından sıkça söz ettiren Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği yönetimi, Beşiktaş spor kulübünün en önemli internet haber sitesi kartalhaber.com tarafından üçüncü kez yılın derneği seçildi. Konuyla ilgili olarak açıklama da bulunan Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik, üçüncü kez yılın derneği olmaktan dolayı son derece mutlu olduklarını söyledi.

Adik, konuşmasında "2011 ve 2013 yıllarında kartalhaber.com tarafından yılın derneği seçilmiştik. Bu sene yapılan seçimlerde biliyorsunuz kartalhaber, Beşiktaş'ın 4 büyük haber sitesinden bir tanesi. Her sene yapılan değerlendirmede Bu sene de kartalhaber.com tarafından yılın en iyi derneği olarak seçildik. Kendileri bizleri yeniden yılın derneği seçtiklerini söylediler. Bizlere 'Sizlerin oradaki çalışmalarınız burada çok büyük yankı buluyor. Sizi tebrik ediyoruz. Süleyman Seba'nın izinde hiç kimsenin adamı olamadan ilerliyorsunuz.' dediler. Bu sene de yaptığımız etkinlikle ve projelerle bizi benimsemiş olmaları, bizi yeniden yılın derneği yapmış olmaları bizi çok mutlu etti." dedi.

Tarkan Adik ayrıca, Dün belediye meclisinde kendi verdikleri ve dernek binalarının bulunduğu 1 Nolu orta sokağın ismini Süleyman Seba Sokak olarak değiştirilmesinde katkısı olan Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve belediye meclis üyelerine teşekkür ettiğini söyledi.